Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit tennél a helyemben?...

Mit tennél a helyemben? Kisebbik lányom szőrteleníteni akar.

Figyelt kérdés

Két lányom van, a nagyobbik (15) múlt hónapban önállóan elkezdett borotválkozni. Engem persze szégyellt megkérdezni, nem is lett valami jó, szegénykém alaposan kipattogott, amit észrevettem.

Elbeszélgettünk és elmentem vele a kozmetikushoz, legyantázták szépen a lábát és az intim tájékát - ez utóbbihoz ő kifejezetten ragaszkodott. Ok, semmi gond gondoltam, elvégre nagylány, az erősebb szőrzetét tőlem örökölte, én is évek óta megcsináltatom.

Viszont ezt megtudta a kicsi (13) és napok óta nem száll le a témáról. Jönni akar gyantáztatni. Nem érdekli, hogy fáj, ő is úgy akar kinézni, mint a nővére.

Nem tudom mit tegyek, éppen csak kezd szőrösödni, nem sok van neki, én kissé korainak érzem, de nagyon határozott.

Félek, emiatt össze fogok veszni vele, aztán megy majd a saját feje után.

2017. máj. 22. 22:10
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
Igaz én egy 15 éves fiú vagyok, és annyira nem vagyok benne a lányok szőrtelenítésében, de szerintem tessék megengedni neki is, mert tényleg mindjárt itt a nyár, és nekünk fiúknak is jobban tetszenek a csupasz (vagy majdnem csupasz) lányok.Nem érdemes szerintem tiltani a kislányának, hogyk kipróbálja, legalább így talán később önállóbb is lesz. :)
2017. máj. 28. 09:35
 22/22 anonim ***** válasza:
39%
Nahát, milyen maradi vagy, már a születésekor le kellett volna gyantáztatni az egész gyereket. pff
2017. máj. 30. 06:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!