Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 évesnek megengednétek,...

12 évesnek megengednétek, hogy megnézze a kör című horrorfilmet?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 20:54
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
54%
Én 7 éves koromba látam kicsit féltem de ez horror film ez a lényeg szóval szerintem megnézheti.
2017. máj. 20. 11:37
 32/37 anonim ***** válasza:
54%

Tökmindegy, ha akarja, megnézi - tapasztalat.

Én a Sikoly, Rémálom stb. filmeket néztem meg 9 évesen, az Ördögűzőt 12-n (ok, ezt nem kellett volna :D ).

A kört 20+.

2017. máj. 20. 16:10
 33/37 anonim válasza:
Én megengedném. De ez attól is függ, hogy milyen "fajta" nem találok rá más szót szóval érzékeny vagy egyáltalán nem hatódik meg az ilyenektől ilyen korban 12 évesen énis láttam már a kört mivel a szobába volt tv és az ment benne úgyhogy megnéztem. Persze ezután a szokásos jött féltem a sötétbe féltem kimenni este wc-re is de persze ez kimegy a fejemből, és elmúlik a félelem. Bár én nem látom át, hogy mi jó a gyerekeknek mivel még 14\f vagyok.
2017. máj. 21. 11:52
 34/37 anonim válasza:
Nem. Pont. Nem neki való.
2017. máj. 23. 07:35
 35/37 anonim válasza:
Csak ha megtudja különböztetni a valóságot a kitalációktól.
2017. máj. 23. 09:03
 36/37 ciklon03 válasza:
Egysze mikor este mentem haza a férjem pont ez a filmet nézte a 8 éves fiammal. Idegbajt is kaptam azonnal. Lecsesztem a férjem. Utálom a horrort és szerintem nem olyan kisgyerekeknek való! Hozzá kell tennem ma 19 a fiam és szereti a horrot. De akkor sem gyerekeknek való!!!
2017. máj. 23. 09:14
 37/37 anonim ***** válasza:
én pont 12 évesen láttam először, azóta eltelt 10 év. ha annyira akarja megnézheti, de ne sírjon, ha nem mer majd aludni. egyébként szerintem a hangulata sem annyira félelmetes, nekem már 12 évesen is az volt a benyomásom, hogy gagyi és kb röhögtem mikor a kútból mászott ki a csaj és úgy berregett mint egy láncfűrész
2017. máj. 26. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!