Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 évesnek megengednétek,...

12 évesnek megengednétek, hogy megnézze a kör című horrorfilmet?

Figyelt kérdés
2017. máj. 16. 20:54
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
50%

Természetesen nem, de ugyanakkor nem tiltanám tőle. 12 évesen már elég nagy ahhoz, hogy kezelje az internetet, és megnézze.

12-13 évesen már én is néztem a horrorfilmeket. Azóta is oda vagyok értük, nem rettegek a sötétben. Szimplán csak el kell magyarázni, hogy ezeknek nincs semmi valóságalapjuk, csak kitaláció.

2017. máj. 16. 21:21
 12/37 anonim ***** válasza:
82%

Pont ezt nem. Az ilyenek halálra rémítik a gyerekeket. Én több darabolós filmet láttam, azok kevésbé viseltek meg, mint a az ilyen ijesztgetősök.

Egyébként jó teszt elsőre a múmia, utána az alienek. Én azon is betojtam 13 évesen, de a körnek a mai napig viselem a nyomát, pedig már harminc múltam.

Nézesd meg vele a múmiát. Ha nincs rémálma, léphet szintet. Mondjuk egy két xakták részre. Azok nem vészesek annyira. Aztán jöhet a kocka, határeset film. Vagy mondjuk a pandorum sem olyan para. Komolyan, a fűrészeknél százszor jobban kiakaszt a kör.

2017. máj. 16. 21:29
 13/37 anonim válasza:
19%

Nem engedném meg.

Amúgy igen sajnos ha akarja úgyis megnézi.

A legnagyobb probléma viszont az,hogy egyáltalán Van horror film a

világon.Nem tudom megérteni mi abban az élvezet ha valaki azt nézi,kit hogyan ölnek meg.

Ez számomra érthetetlen

2017. máj. 16. 21:31
 14/37 anonim ***** válasza:
84%
#13 Még jó hogy van. Attól mert te nem szereted ezt a műfajt, más még szeretheti. Szerencsére nem úgy van a világon minden ahogyan te szeretnéd. Ha nem szereted a horrort akkor ne nézd, más helyett pedig ne döntsél hogy mit nézzen.
2017. máj. 16. 21:38
 15/37 anonim ***** válasza:
Ha nem engeded meg, majd megnézi az engedélyed nélkül! 12-13 évesen mi is néztünk horrort, sőt sokkal kisebb voltam mikor X-aktákat néztünk. Eugene-től mondjuk sokáig féltem...
2017. máj. 16. 21:47
 16/37 anonim ***** válasza:
18%
Nem. Nezzen meset. Dzsungel konyve vagy valami.
2017. máj. 16. 22:30
 17/37 anonim válasza:
36%

14 es Szerencsére azért úgysincs minden a világon ahogy te szeretnéd.

Senki helyett nem döntöttem sőt nem is DÖNTHETEK és nem is akarok hogy milyen műfajt szeressen.Te is azt nézel amit csak akarsz.De véleményem lehet,

és van IS!

..és én ezt ide a Kérdezőnek ki is irtam ha tetszik neked ha nem .

2017. máj. 16. 22:45
 18/37 anonim ***** válasza:
Nem ismerjük a gyereket. Csak attól függ h milyen.
2017. máj. 17. 10:08
 19/37 KLENOVICS LÁSZLÓ válasza:
16%
12 évesen ne nézzen senki horrort, nem véletlen a 18-as karika. Még szerencse hogy nem a Fűrészt akarja nézni, az egy idegfeszítő, brutális film.
2017. máj. 17. 10:43
 20/37 anonim válasza:
8%
Határozottan nem. Nem emlékszem hány éves lehettem amikor néztem, de körül ilyen korban lehettem. Egyik barátom "kimenekült a szobából" mert nem bírta. Én egy két jelenetnél ijedtem meg. Voltak rémálmaim, de nem igazán azzal kapcsolatosan. Talán már akkor fel tudtam dolgozni, hogy csak egy film és kitaláció az egész. Nem tudom a mai fiatalság mennyire tudja ezt feldolgozni, de a tendenciák azt mutatják, hogy náluk már kezd összemosódni a virtuális és materiális világ ezért a válaszom nem.
2017. máj. 17. 12:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!