12 évesnek megengednétek, hogy megnézze a kör című horrorfilmet?
Természetesen nem, de ugyanakkor nem tiltanám tőle. 12 évesen már elég nagy ahhoz, hogy kezelje az internetet, és megnézze.
12-13 évesen már én is néztem a horrorfilmeket. Azóta is oda vagyok értük, nem rettegek a sötétben. Szimplán csak el kell magyarázni, hogy ezeknek nincs semmi valóságalapjuk, csak kitaláció.
Pont ezt nem. Az ilyenek halálra rémítik a gyerekeket. Én több darabolós filmet láttam, azok kevésbé viseltek meg, mint a az ilyen ijesztgetősök.
Egyébként jó teszt elsőre a múmia, utána az alienek. Én azon is betojtam 13 évesen, de a körnek a mai napig viselem a nyomát, pedig már harminc múltam.
Nézesd meg vele a múmiát. Ha nincs rémálma, léphet szintet. Mondjuk egy két xakták részre. Azok nem vészesek annyira. Aztán jöhet a kocka, határeset film. Vagy mondjuk a pandorum sem olyan para. Komolyan, a fűrészeknél százszor jobban kiakaszt a kör.
Nem engedném meg.
Amúgy igen sajnos ha akarja úgyis megnézi.
A legnagyobb probléma viszont az,hogy egyáltalán Van horror film a
világon.Nem tudom megérteni mi abban az élvezet ha valaki azt nézi,kit hogyan ölnek meg.
Ez számomra érthetetlen
14 es Szerencsére azért úgysincs minden a világon ahogy te szeretnéd.
Senki helyett nem döntöttem sőt nem is DÖNTHETEK és nem is akarok hogy milyen műfajt szeressen.Te is azt nézel amit csak akarsz.De véleményem lehet,
és van IS!
..és én ezt ide a Kérdezőnek ki is irtam ha tetszik neked ha nem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!