Normális dolog az hogy az anyám szorongásos problémák miatt be akar gyógyszerezni?
Szorongásos-depressziós epizódom volt nekem is kamaszként, fél év szenvedés után gyógyszert és pszichoterápiát kaptam egy évig. Ennek több mint tíz éve, köszönöm, jól vagyok, nagyon jól funkcionálok az életben.
Ha nincs pszichoterápia, a gyógyszert pedig nem fogadod el, akkor válts orvost, keress pszichológust, de önmagától a probléma ritkán oldódik meg, főleg ha hajlamos vagy szorongásra. Akibe ilyen mélyen belerögződik az évek során, azokat nagyon nehéz kirángatni a gödörből. Ezért az ilyen "oldd meg magad" meg "küzdj meg te vele" tanácsokat hagyjuk, mert csak egy újabb szerencsétlen, pszichiátriáról ki-be járkáló embert gyártunk, akinek fogalma nincs arról, hogyan kéne (kellett volna) megküzdenie saját magával.
Egy jó gyermekpszichiátriai/pszichológiai kezelés megelőzheti az egész betegségkarriert. Ehhez jó szakember kell, amire biztatnálak, hogy keress.
Olvasd el egy recept nélküli fejfájáscsillapító mellékhatásait, épp csak bele nem lehet halni, ha valaki bevesz egy szemet. Azért írtank rá MINDENT, hogy ne legyen perelhető a gyógyszergyár, nem azért, mert be fognak következni.
Szedd be szépen a gyógyszert, az orvosodnak és anyukádnak igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!