Szülők, ti hogyan reagálnátok, ha a 15 éves, egyébként jó tanuló, jó gyerek lányotok ilyen lenne? Kellene aggódnom?
Most késeket akar gyűjteni, mellette metált hallgat, legtöbbször sötét cuccokban jár, szereti a horrort és nagyon jól bírja a vér látványát, semmilyen hatást nem vált ki belőle. Sokszor végignéz olyanokat, amiktől én és a férjem már rosszul vagyunk, és egyáltalán nem rémiszti meg. Nem vonzza különösebben, csak nem váltanak belőle ki hatást az ilyen dolgok.
Szerintetek ez baj? Ti mit tennétek?
Egyébként ma már kiírtam erről egy kérdést, de valamiért törölték. Ha valaki nem értené, miért teszem fel megint.
A zsebpénzéből veszi a késeket
Nem hiszem, hogy ártani akarna magának, sokszor van egyedül itthon, így ha esetleg vagdosni akarna, lett volna alkalma rá (gondolom erre gondolsz)
Ne aggódjon!
Pont ilyen vagyok én is. Annyi a kivétel, hogy kések helyett plüssöket gyűjtök :D
Én is ilyen vagyok de én nem gyüjtök késeket, hát kinek mi a hobbi:D
15/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!