Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi történik velem? 15/L

Mi történik velem? 15/L

Figyelt kérdés

Akkor kezdem a történet legelejéről:

Volt egy nagyon erős,hosszú plátói szerelmem,majd hosszú-hosszú idő után éreztem,hogy gyengült az iránta érzett szeretetem,majd jött egy másik srác,de ez a dolog már kettőnk között csak valami kis fellángolás lehetett,és néhány nap alatt "lefutott".

És most értünk el a kérdésem témájához,azt vettem észre,hogy mióta már nem annyira erős a plátói szerelem,azóta mintha elkezdtem volna érdeklődni a lányok iránt is.Ezalatt azt értem,hogy ha látok egy szép lányt,akkor megnézem. Kicsit másképp nézek a lányokra,de nem tudom hogy mivel másabban,mint eddig. Sokat szoktam a férfiakról/fiúkról ábrándozni,nőkkel/lányokkal ez nem így van. Azt viszont biztosra tudom,hogy nővel soha nem lennék kapcsolatba,csak férfiakkal.

Vajon,ez csak a hormonok hatása? Vagy az is lehet,hogy ha újra megtetszik majd nagyon egy srác,akkor már nem fogok a lányok iránt is érdeklődni?

14/L

2017. ápr. 3. 22:50
 1/8 A kérdező kommentje:

*15/L

Elnézést az esetleges helyesírási hibákért!

2017. ápr. 3. 22:51
 2/8 anonim ***** válasza:
91%
A férfiaknál jobban csak a nők nézik meg a nőket, ebbe ne láss bele túl sokmindent.
2017. ápr. 3. 23:12
 3/8 anonim ***** válasza:
84%
Az, hogy egy szép nőt szépnek látsz, még nem jelent semmit. Ez nem érdeklődés a nők iránt, csak van szépérzéked. Ha azt érzed, hogy szeretnéd megcsókolni őket vagy ilyesmi, az már jelenthet valamit (de az se definitív).
2017. ápr. 4. 00:20
 4/8 anonim ***** válasza:
89%
sok kamasz átmegy ezen 14-17 év körül. az hogy a női szépséget megnézed az teljesen rendben van. szerintem az, hogy lányokról (is) fantáziál valaki pl önkielégítésnél, még az is rendben van..ha viszont a férfiaktól elfordítod az érdeklődésed, és lépéseket teszel h pl lányokkal randizz, akkor az már neccesebb, na én idáig jutottam a te korodban, néhánnyal smároltam is, de aztán visszafordultam. Hajtott a kíváncsiság, plusz pár csalódás a férfiakban, de aztán valahogy kinőttem ezt a dolgot és visszakanyarodtam a helyes útra...szerintem nincs ezzel gond csak tartsd kontroll alatt aztßn 2-3 év múlva úgyis kinövöd
2017. ápr. 4. 05:41
 5/8 A kérdező kommentje:
De nem érzem,hogy megcsókolnám a nőket meg ilyenek. Csak annyiról van szó,hogy ha látok egy lányt és ha szépnek találom,akkor megnézem az alakját,az arcát stb. és ennyi.
2017. ápr. 4. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
Mint minden normális ember.
2017. ápr. 4. 13:06
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Nyugi, ez még nem jelenti azt, hogy a lányok iránt vonzódsz...

Veled egyidős vagyok, én is szoktam egy lányról gondolni, hogy milyen jól néz ki, szép az arca vagy ilyenek. Sőt, már idősebbekre, középkorúakra is mondtam, hogy milyen jól néz ki és fiatalosan ahhoz képest, hogy 40 éves. Engem érdekel a divat is, szóval még jobban megnézem ezeket.

2017. ápr. 4. 18:28
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
A leírásod alapján úgy nézed meg a lányokat mint pl bárki egy szép autót. Ebben szerintem nincs semmi rossz. Vagy pedig magadat akarod összehasonlítani másokkal, ami szintén természetes.
2017. ápr. 4. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!