SÜRGŐS! Megkaptam az első egyesem, matekból, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Anyám egy ritka sértődős fajta, biztos vagyok benne, hogy lefejez minimum. Mit csináljak???
13
2010. máj. 12. 12:09
11/20 anonim válasza:
állj elé,megbánó arccal,mond meg neki hogy anya nagyon sajnálom de matekból kaptam egy 1-est,és ígérem kijavítom,bízz bennem...vagy nemtudom:D
13/20 anonim válasza:
Elgondolkodnál-e esetleg azon, hogy szülőnek lenni sem könnyű?
14/20 anonim válasza:
Én februárban kaptam meg az első egyesem matekból :D Hát én csak simán úgy kezdtem, h nem vmi jól sikerült a matek ellenőrzőm... apu kicsit kikadt [mivel ő mérnök, de hát nem lehetek olyan zseni matekból mint ő -.-], de azért megbékültek :)
13/L
15/20 anonim válasza:
Szerintem már megmondtad de azért leírom :P de nyugodtan álj oda és mond neki, hogy anyu, -igen ? el kell valamit mondanom, -igen és mit ? és ott elmondod miért kaptad az eggyest de már rajta vagy hogy kijavísd meg megkérdezted a tanárt hogy tudsz javítani írtál szorgalmit, vagy gyakoroltál. Hidd el nem fog haragudni. Biztos nem fog repdesni az örömtől de hát ez van :P én nekem már Szeptemberbe volt 2egyesem matekból sajnos a tanárom iszik óra elött és eléggé öhöm... na szóval próbáld elmagyarázni anyudnak, és írj hogy mi történt :)
17/20 anonim válasza:
URISTEN MILESSZ MOST :| JÁZUSOM NEM FOGSZ EMGHALNI MINDENT EL KELL KEZDENI NAH MAJD A KÖZÉPISKOLÁBAN NEM EZ LESSZ A LEGNAGYOBB GONDOD!!!
18/20 anonim válasza:
"Tudod! A házi megírása még messze nem tanulás!! :D"
Nah igen és am az is igaz h egyes nélkül nem diák a diák.
19/20 A kérdező kommentje:
Kijavítottam 4-esre de nagyobb lecseszést kaptam a 4-esért mint az 1-esért. :-o
2010. máj. 18. 19:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!