Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elegem van az osztályomból!...

Elegem van az osztályomból! Mindenki egy nagy sznob! Ez meg fog változni?

Figyelt kérdés
7.-be járok és szörnyű az osztály. A "menők" mindenkit kiröhögnek, szivatnak, semmi sem jó neki, folytonosan lázadnak, és ebből már nagyon elegem van. E z elfog múlni? ha igen mikor?
2010. máj. 11. 17:42
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem , már gimibe járok. már egyszer mondtam, de mind1 elmondom mégegyszer. az oszt ba kb 10 lány a menő, a tőbbi nem nagyon. nekem ebből a 10 2 a bnőm és a többivel is jóban vok, csak eléggé durva dolgot csinál egy-két lány a 10-ből, és azért kérdezem, hogy meg fog-e ez változni, vagy 12.-esen is szivatni fogják a "stréber lúzereket" ui.: engem nem szivatnak csak nézni is rossz ahogy a többieket bánttják
2010. máj. 15. 12:22
 12/15 A kérdező kommentje:
16:03-nak : köszi :)
2010. máj. 15. 12:24
 13/15 anonim válasza:
Az még a jobbik eset ha mindneki egy nagy sznob. Így csak egy sznobbal kell megküzdened. Mi lenne ha mindenki sznob lenne. Belegondolni is szörnyű. Nyolcadik végén legkésőbb elmúllik. Ha túl sokan vannak nincs mit tenni.
2010. máj. 17. 03:53
 14/15 anonim ***** válasza:
A legelső komment egy nagy hülyeség....én is 7-es vagyok és én is igy vagyok vele. Ne barátkozz velük mert akkor te is olyan leszel. Egyébként a rosszabb eset,hogy van egy fiu osztálytársam akit a menő fiuk kiközösitettek és a barátjuk akart lenni. Őt mindenhova küldik, ő a szolga.... ez veled ne essen meg!! Sird ki magad, hidd el az segit!!!
2010. máj. 26. 14:47
 15/15 anonim válasza:

nehogy már beállj közéjük :P csak néhány kommentet olvastam el de ezek a barátkozz össze velük dolgok számomra nagy hülyeségek.... nekem is ugyan ez a bajom, utálom az osztályom és az egész iskolát, a tanároknak hihetetlenül igazságtalanok, a nyomi jó tanulók szívnak, a nagypofájú k*rvák mega kedvencek akik nyugodtan telefonozhatnak órán, ehetnek órán, és teljesen nyugodtan pofázhatnaka atanárnak..... ja és persze a legjobb h egész évben nem tesiznek mert nekik felmentésük van ( nem akarják hogy megizzadjanak mert akkor újra kell vakolni magukat, és akkor a gyönyörű műszőke vasalt hajuk tönkre megy) de persze tesiórán nyugodtan röhöghetnek másokon, de ő fel vannak mentve és hát nekik mindent lehet. ne változz meg senki kedvéért, vagy legalábbis ne a rossz irányba ! és azzal ha nyalsz nekik azzal csak olyan leszel mintha a csicskájuk lennél. de hidd el vissza kapják még :P majd egyszer biztosan ;)

14/L

2014. ápr. 3. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!