Elegem van az osztályomból! Mindenki egy nagy sznob! Ez meg fog változni?
nem fog hidd el és nem ők a sznobok, hanem a stréberek
amúgy meg ha nem akarod ezt tovább elviselni barátkozz velük és hidd el 1 idő után neked is az a nézeted lesz mint nekik és nem így gondolod(feltéve ha téged még nem soroltak be a stréber sznob seggnyaló kategóriába)
Nem lehet,hogy csak azért látod így mert te nem vagy közöttük?hidd el ha köztük lennél akkor rögtön másképp látnád a helyzetet.ÉN is azt tanácsolom,hogy barátkozz össze velük[segíts nekik házit írni mert az mindig nyerő főleg ha nem valami jó tanulók]és akkor nem fognak bántani,az hogy másokat bántanak az nem tartozik rád.Tudom,hogy védeni akarod őket,de akkor megint téged is szivatni fognak.Ez olyan mint egy totemoszlop.És te jelenleg a legalján vagy.:S
amugy meg a fiúkról annyit:Azért azt ne várd el,hogy abból álljon egy járás,hogy nézze ahogy tanulsz:D
A fiúknak azért jönnek be a lázadozó lányok,mert azok "izgalmasabbak".
Amugy elfog múlni azonnal amikor majd rájönnek,hogy sz@rul tanulnak és segítség kéne,de hát akik jó tanulók azokat már halálra szivatták és nincs kitől segítséget kérni mert azért a tanárok sem usznak a szabadidőben.
13/L
figyu gondolom h általánosba jársz, mert a gimiben már sokkal normálisabbak a srácok is meg a csajok is. nálunk az a ciki, ha valaki 4-esnél rosszabb jegyet kap... Ennyit tudok nekik mondani!
Mellesleg ök cseszik el az életüket... (már hha rossz tanulók...) és ezekböl leszenk a profi k*rvák.Egyébként irigykednek, azért piszkálják azokat akik 5öst kaptak xP
uhh előző vagyok:
és nehogy beállj a sorba! ne barátkozz már velük, tiszta lükék! legyél olyan amilyen lenni akarsz, csináld azt amit szeretnél! Hidd el sok ember így szeret,és ezek az emberek számítanak! Kit érdekelnek az ilyen vihogós ribik :)
és csak akkor fognak szivatni, ha engeded nekik:) találj ki ütős beszólásokat, azoktól majd befogják a kicsi szájacskájukat! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!