Babaúszásra járni valami sznob hóbort?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért, ha nem, miért nem?2010. júl. 10. 10:14
1/4 anonim válasza:
Rájöttek, hogy a babának kevésbé tesz jót, mint azt 1-2 éve gondolták, viszont képzelj el egy anyukát, aki 0-24 óráig otthon van a gyerekkel, sétálni járnak el csak, annak nagyon jó kikapcsolódás, közös program, alkalom a másokkal való találkozásra, otthonróüűl való kimozdulás a babaúszás. Ugye egy 8-10 hóssal már többfelé lehet menni, de egy 3-4 hónapossal még nem nagyon van olyan program, amit ő is élvezne. No ez az.
2/4 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem sznob, jó közös program a babával. Minden közös program jól jön, amikor az ember egész nap otthon ül.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves első! A babának miért nem tesz már annyira jót?
2010. júl. 10. 10:48
4/4 anonim válasza:
Hát nekem első hallásra is fura ez az egész babaúszás dolog. Az egyik barátnőm nagyon ajánlotta, azt is mondta, hogy külön vízben úsztatják őket, de láttam a képeiken hogy a szőrös apukák is bemásznak, akkor meg hogy is van ez? Szerintem ez egy új divat, mint a mai tai, a borostyánlánc és tsai.
Én mindenesetre maradok a felfújható medónál ilyen melegben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!