A 17 éves fiam miért olyan durva?
Figyelt kérdés
Úgy megy mint egy tank. A hűtőt is úgy nyissa ki mintha az ajtó 80kg lenne. Ha meg a folyosón vagyunk ketten, nem hogy férre állna hanem eltol azzal a szépes vállával. Lehet hogy a gyúrósoknál menő, nem tudom. A villanykapcsolót már féltem ahogy felkapcsolja.Mondom neki hogy így nem bánhat a lányokkal. Erre az a válasza hogy ő nem bébiszitter hogy tőrődni kéne a lányok érzéseivel. Utcán is amikor voltam vele(tömegben) amikor jöttek vele szembe lámyok 3..4 ő lazán "át megy rajtuk" ha kell el is tolja. De egy férfinál már arrább áll. Hogy kinyissa egy nőnek az ajtót? Soha az élteben nem láttam volna.2017. márc. 19. 13:05
11/12 anonim válasza:
Ha szerencséd van pár éven belül kinövi. Ha nem, akkor fogadd el, hogy egy agresszív s_ggfej a fiad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!