Beleszóltok, hogy a spórolt pénzét mire költse a gyereketek?
Anya minden reggel kitesz az előszobába nekem 3 ezer forintot, abból veszek reggel kávét, reggelit, ebédelek.
Viszont néha van, hogy nem eszek egész nap és ezt a pénzt félrerakom. Mert úgy szoktuk, hogy kb. 3 havonta megyünk Bécsbe és Bécs mellé vásárolni, akkor ami tetszik, meg is kapom tőle, nincs belőle vita. Viszont itthon meg mindenre az a válasz, hogy "ugyanilyened van", "minek még egy ilyen" és hasonlók.
Nagy vágyam volt egy bizonyos sportcipő, de csak férfiből gyártottak azt a típust, ezért az őszi szezonban végül nem vettem meg, anya lebeszélt róla, meg hogy "van majdnem egy ugyanilyenem", nehogy férfi cipőt vegyek már, stb... Viszont múlt héten nézelődtem a neten és megláttam, 25%-os akcióval és pont volt a méretemben, szóval megvettem a félretett pénzemből. Ma felvettem és anya kiborult, hogy nem hiszi el, hogy 60 ezerért vettem cipőt (akcióval 45 volt) és hogy folyamatosan jön hozzánk a futár, már a szomszédok röhögnek, hogy nálunk hetente áll meg a csomagszállító... Nem értem, miért kell ekkora patáliát csapni, mikor tudta, hogy mennyire vacilláltam már ősszel is a cipőn és ebben még a maradék névnapi pénzem is benne volt, szóval késői ajándékként is fel lehet fogni.
Szokásos heti gazdagkislányos kamu.
Anyira nem vagy eredeti. Miért kell ilyen kérdéseket kiirogatni? Olvass inkább egy jó könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!