Szülők, ti beleszóltok, hogyha az internetről rendel a gyereketek?
van keresett pénzem(diákmunka)+ zsebpénz. ezekből szoktam rendelni kozmetikumokat és könyveket, néha vitaminokat vagy élelmiszert.(bioboltokból)
minden egyes alkalommal megszólnak miatta a szüleim, vagy ha ők vannak itthon át se veszik a futártól,akkorse hogyha kikészítem a pénzt.
pedig tényleg megéri webshopból venni, pl a kozmetikumaimat sokszor 50%-kal olcsóbban megveszem így, mint a drogériában..nem mindegy!
és házhoz szállítás is sok helyen ingyenes bizonyos összeg fölött,szóval tényleg nem járok rosszul.
19l
ja itthon élek és egyetemre járok, ezt kihagytam.
de rezsit meg ilyesmit nem kérnek, mint írtam még ők adnak zsebpénzt.(kb 3-5 ezret havonta)
minek veszek felesleges vackokat, meg hogy nem megbízható, át fognak verni.
(tényleg csak olyanokat veszek, amire amúgy is szükségem lenne)
Ültesd le anyád a gép elé, és szoktasd rá a netes rendelésre. Nem viccből mondom. Még anno nálunk is ment a cirkusz, mikor netről rendeltem cuccokat, mert jajj mi lesz. Egyszer hallottam hogy venni akarnak valamit, na fogtam leültettem anyát a gép elé, és együtt rendeltünk (töredék áron, mint amit a boltban fizettek volna). Azóta többet ebayeznek, mint én.
Az a bajuk, hogy nem ismerik, nem értik a rendszert. Mutasd meg nekik magyarázd el, aztán nem lesz gond.
Nekem olyanokat mondott eleinte, hogy ne adjam meg a bankszámlaszámomat senkinek. De mondom, azzal nem is megy sokra senki.
A PayPal-ről is azt hitte, ellopja a pénzem, meg mindenki hibás árut küld majd. Akkor meg el kellett magyaráznom, hogy ki lehet cseréltetni, ebay-en meg bármit megtesznek, csak ne adj nekik negatív feedback-et.
#7:
azt hittem, bosszúból nem vetted át a csomagot...:)
Kérdezőnek:
Próbáld meg rászorítani a szüleidet arra, hogy érveket használjanak.
A "minek veszek felesleges vackokat" és ilyenek esetén mondd meg nyugodtan, hogy ez szóbeli támadás, és hogy elengeded a füled mellett.
Ezekután, mivel nem ellenérvelt, újra megkérheted, hogy vegye át a futártól...
Pár ezer Ft-os döntésekbe pedig már ne engedd, hogy beleszóljanak, főleg érvek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!