1/9 anonim válasza:
Hát így, bármilyen szempont nélkül nehéz mondani...
Pl: gördeszka, telefon, tablet, focilabda, hajzselé, könyv, egyedi telefontok, ha szeret rajzolni akkor külömböző rajzos eszközök, dvd, gépre játék, hangfal, zenekaros pulcsi, háziállat, hangszer
Remélem azért segítettem :)
2/9 anonim válasza:
Hát attól függ, hogy mennyit szeretnél költeni rá és, hogy mit szeret csinálni az embered.
3/9 anonim válasza:
Nagyon nem mindegy, hogy mennyiért. Na meg ki neked a fiú? És mit szeret?
Lehet könyv, óra, szg-es játék, pénztárca, táska, akármi.
4/9 A kérdező kommentje:
Vendégségbe megyünk rokonokhoz és a szülőknek már megvannak az ajándékok de a gyerkőcnek még nincs. A pénz nem számít!
2017. márc. 9. 21:05
5/9 anonim válasza:
ilyen esetben én egy klassz könyvre vagy vmi menő pólóra szavaznék.
6/9 A kérdező kommentje:
Megvettük az ajándékot :)! Jbl charge 3at választottunk. Szerintetek jó lesz? :)
2017. márc. 11. 21:27
7/9 anonim válasza:
60000 ft hangszóró, nem vagytok kiss pályások. Te vagy az Joh bácsi?
8/9 anonim válasza:
ha erre van szüksége, akkor nyilván jó lesz. én speciel nem tudnék vele mit kezdeni, max eladnám.
9/9 A kérdező kommentje:
Beszéltünk a szülőkkel és ez volt a vágya. Mi meg megvettuk neki a szulei nincsenek olyan helyzetben jelenleg de szerencsere mi igen :)
2017. márc. 12. 21:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!