Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülök mit szóltak ha a...

Szülök mit szóltak ha a gyereket elmenni az orvoshoz magát kiíratni?

Figyelt kérdés
be kamuzna mindent hogy beteg

2017. márc. 3. 20:11
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk sose volt ebből gond. Ha valamelyik lányomnak nem volt kedve iskolába menni, akkor elballagtak a doktornőhöz és kértek egy igazolást. Nem kamuztak, csak kérniük kellett. Az egyik lányom már gyógyszerész, a másik harmadéves az orvosin. Nem tökéletesek közel sem, de nem hiszem, hogy most előrébb lennének, ha ostort csattogtatva álltam volna a hátuk mögött. Na persze ők mindig is nagyon céltudatosak és önállóak voltak. Ha lusták és buták lettek volna, akkor valószínűleg nem így lett volna.
2017. márc. 5. 20:21
 22/25 anonim ***** válasza:
27%
Nalunk ez mindennapos a romaknal. Nyaron bezzeg nem beteg egyik sem.
2017. márc. 7. 14:01
 23/25 anonim ***** válasza:
83%
Emberek, ne csináljatok mar úgy, mintha ti nem csináltatok volna ilyet. Egyszer-kétszer belefér.
2017. márc. 12. 14:16
 24/25 anonim ***** válasza:
Senkinek nem árt vele.
2017. márc. 12. 16:32
 25/25 anonim ***** válasza:

Nem látom ezzel a problémát. Ha elég idős arra, hogy elmenjen egyedül orvoshoz, akkor el is tudja dönteni, hogy beteg-e eléggé, hogy otthon maradjon.

Elég nagy vita van ebben a szekcióban, az én véleményem az, hogy nem kell belőle nagy ügyet csinálni, ha egyszer egyszer megesik.

Múltkor én is kiírattam magamat, mert 39 fokos lázam volt, de anyám nem engedte, hogy hiányozzak, mert nincs gyerekorvos (bementem helyettesítésre suli után).

Ha viszont rendszeres, akkor már lehet vele piszkálni, esetleg elmondani a véleményed, hogy nem tetszik, hogy mindig ezt csinálja. Bár ettől még az ő gondja. Neki fognak gyűlni a hiányzásai, és ha egy határt átlép, akkor neki kell évet ismételnie, ezért nagyon nem szólhat bele a szülő. Ha esetleg hazudik is, akkor is az ő gondja.

Ha elég idős, hogy ezt csinálja, akkor feltételezem, hogy minimum hetedikbe jár. Egy hetedikes gyereket hogy kényszerítesz, hogy iskolába menjen?

Legfeljebb elviszed a suliba, és akarata ellenére is betuszkolod az iskola bejáratán. Többen nem tudsz tenni

2017. nov. 20. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!