Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülök mit szóltak ha a...

Szülök mit szóltak ha a gyereket elmenni az orvoshoz magát kiíratni?

Figyelt kérdés
be kamuzna mindent hogy beteg

2017. márc. 3. 20:11
1 2 3
 11/25 anonim válasza:
83%

Nálunk sosem volt baj abból, ha nem mentem be pár órára. Ilyenkor vagy leigazolta a keresztanyám, vagy a gyerekorvosunknak írtam egy üzenetet, hogy melyik napokat kéne leigazolni, és vagy letette az igazolást a kórház portáján, vagy bedobta a postaládánkba.

Egyedül arra vigyáztam, hogy semmiből se gyűljön ki a 30% hiányzás.

2017. márc. 4. 11:16
 12/25 anonim ***** válasza:
80%
Pár nap jól megérdemelt pihenés nem a világ vége.
2017. márc. 4. 11:29
 13/25 anonim ***** válasza:
35%
utolsó, oké, akkor gondolom a szülő is megteheti hogy egy hétig nem főz az ilyen kölyökre, nem mossa a ruháit, nem ad zsebpénzt, nem engedi el egy hétig sehova, hisz a szülőnek is kell a pihenés nem?
2017. márc. 4. 12:02
 14/25 anonim ***** válasza:
73%
#13: Persze, megteheti, hogy nem látja el. Rengeteg gyereknek nem főz a szülője, és még a ruháját is magának mossa, ebbe még senki sem halt bele. Nem kell kiszolgálnod, ha nem akarod (mondjuk ha ezt ekkora tehernek érzed, nem tudom, minek kellett gyerek, de mindegy, nem az én dolgom). De azt nem értem, mi abban neked a pihenés/élvezet ha nem engeded el sehova? Ez elég szadista jellemre vall :D
2017. márc. 4. 13:07
 15/25 anonim ***** válasza:
17%
Nem sikerült felfogni a 13 példáját, utolsó. A felelősség vállalás lett volna az értelme. A gyereknek a világon semmi más dolga nincs, minthogy iskolába járjon.
2017. márc. 4. 14:36
 16/25 anonim ***** válasza:

Attól függ, milyen gyakran, és mi okból teszi ezt. Azt utálnám, ha hozzám nem lenne őszinte.

Én is csináltam ilyet párszor, ettől függetlenül nem tartom helyesnek, és már akkor is volt tőle rendesen lelkiismeret-furdalásom. Szerencsére megúsztam, és senki se jött rá, bajom se lett belőle, de persze történhetett volna másként is.

2017. márc. 4. 14:37
 17/25 anonim ***** válasza:
42%

Megszívná, mert legközelebb azt sem hinnám el, ha kérdez, és ha tényleg beteg is mehetne iskolába.

Mellesleg a hazudozást senkitől nem tűröm el.

2017. márc. 5. 13:12
 18/25 anonim ***** válasza:
69%
Ha elém áll, és azt mondja, egy napot, hadd maradjon otthon, jó, legyen, de hogy összevissza hazudozik, nem!
2017. márc. 5. 13:13
 19/25 anonim ***** válasza:
52%
Jó szülőnek nem kell ilyen dolgokban hazudni.
2017. márc. 5. 15:22
 20/25 anonim ***** válasza:
19%
Ebben igazad van utolsó, hiszen a jó gyereknek ilyen eszébe se jutna.
2017. márc. 5. 15:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!