Szülők! Néz a gyereketek horror filmet? Engeditek?
Igen, a legjobb barátnőjével mindig néznek valamit.
(13 évesek)
Xddddd akik írják nem tedz jót egy gyereknek kapják be 13 éves vok. Már több.mint 300 horror filmet láttam 400at még talán nem biztos. Úgy egy darabig a ku.rva anyám megtudta akályozni hogy azt nézzek. Folyton a tvt kapcsolta ki én meg be. Folyton mondtam neki hogy de te ro.hadt ku.rva hagy nézzem ő meg fel volt háborordva hogy így veszélek vele.Na de hát ha nem hagy horrort nézni jó hogy demokrácia van azt nézek amit akarok.Miután van internert és úgy 9éves korom óta nézek. Most nem rég láttam a Regoreisted sacrificit hát eléggé nagy szar. Úgy a véres filmek nem érdekelnek inkább az ijesztőek. A vomit gore thriologyba még a vér is kevés csak gusztustalan inkább. Szar!!! De amúgy aki azt írta hogy a kör éd a szemet ne xd a szem jó film. A kör szar. Külőmbség amúgy a szem is rajta van a toplistámon. Én mind1ik horror filmtől jól tudtam aludni. De amik legjobbak voltak és kevés hatása is volt. Hát ezek nem sorrendbe:
Rémállom az elmutcában
Horror a szaharában
Dermesztő szél
Insidious
Hívatlanok
Elhagyott szoba
Rettegés háza 2005
Gothika
Ház a kísértet hegyen
A sejt
Az erdő
Shutter
Varázsgomba
Az egészség ellen szere
Az átok 1-2-3
A harag= japán átok
Az őrület trkában
Ragyogás
Jessabelle
Sinister
A szem eredeti de a remaek is jó.
Na ezek a jók. Top 1 Rémállom az elmutcában vagy horror a szaharában.
#15-ös válaszoló..
Én is 13 éves vagyok de eszembe nem jutna így beszélni az anyukámmal.Gonsolom nem vagy megnevelve.
Egyébként én is szoktam nézni a legjobb barátnőmmel, nem tudom hogy tudják e anyáék, szerintem nem nagyon figyel erre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!