Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Néz a gyereketek...

Szülők! Néz a gyereketek horror filmet? Engeditek?

Figyelt kérdés
sikoly? fűrész?

2017. febr. 28. 20:03
1 2
 11/19 Bellatrix:3 ***** válasza:
100%
Nekem sosem szóltak bele...olyan 9-10 lehettem, amikor megnéztem a Kört...hát nem valami nagy szám...a mai napig nevetek rajta. Mondjuk sosem voltam nagy horror kedvelő...valahogy nem köt le...és el is tudok aludni rá...Mondjuk én nem szólnék bele...ha beleszólok akkor meg a tudtom nélkül nézné...az meg kinek jó?! Ha majd jól megijed akkor egy ideig nem nézi majd. :D De szerintem nem ettől nem lesz valaki rossz szülő, ha nem áll egész nap a gyerek fenekébe és figyeli, hogy mit néz főleg 10-13 éves korban. Ha meg nem ért valamit azt előbb utóbb amúgy is megkérdezi. Még nincs gyerekem, de ha majd lesz biztosan hagyok neki annyi teret, hogy ne érezze, hogy egész nap a nyakába lihegek...szerintem nem egészséges az sem, ha mindent kontrol alatt akarunk tartani. 21L
2017. márc. 2. 12:50
 12/19 anonim ***** válasza:
simán néztem! mentem át a szomszédba és a sötét szobában a laptopról néztük :D szülők tudtak róla, nem volt baj belőle. oké ez több mint 10 éve...
2017. márc. 10. 10:09
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyértelműen nem tesz jót egy gyereknek.
2017. márc. 10. 10:48
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, a legjobb barátnőjével mindig néznek valamit.

(13 évesek)

2017. márc. 11. 20:12
 15/19 anonim válasza:
21%

Xddddd akik írják nem tedz jót egy gyereknek kapják be 13 éves vok. Már több.mint 300 horror filmet láttam 400at még talán nem biztos. Úgy egy darabig a ku.rva anyám megtudta akályozni hogy azt nézzek. Folyton a tvt kapcsolta ki én meg be. Folyton mondtam neki hogy de te ro.hadt ku.rva hagy nézzem ő meg fel volt háborordva hogy így veszélek vele.Na de hát ha nem hagy horrort nézni jó hogy demokrácia van azt nézek amit akarok.Miután van internert és úgy 9éves korom óta nézek. Most nem rég láttam a Regoreisted sacrificit hát eléggé nagy szar. Úgy a véres filmek nem érdekelnek inkább az ijesztőek. A vomit gore thriologyba még a vér is kevés csak gusztustalan inkább. Szar!!! De amúgy aki azt írta hogy a kör éd a szemet ne xd a szem jó film. A kör szar. Külőmbség amúgy a szem is rajta van a toplistámon. Én mind1ik horror filmtől jól tudtam aludni. De amik legjobbak voltak és kevés hatása is volt. Hát ezek nem sorrendbe:

Rémállom az elmutcában

Horror a szaharában

Dermesztő szél

Insidious

Hívatlanok

Elhagyott szoba

Rettegés háza 2005

Gothika

Ház a kísértet hegyen

A sejt

Az erdő

Shutter

Varázsgomba

Az egészség ellen szere

Az átok 1-2-3

A harag= japán átok

Az őrület trkában

Ragyogás

Jessabelle

Sinister

A szem eredeti de a remaek is jó.

Na ezek a jók. Top 1 Rémállom az elmutcában vagy horror a szaharában.

2017. márc. 15. 12:04
 16/19 anonim válasza:
13 vagyok és ugy 3.-as korom óta imádom a horrort :) semmi baj ha azt néz valaki csak bírja :D Szülők meg ne aggódjatok aki félősebb típus nem néz horrort ennyi :D
2017. márc. 19. 10:18
 17/19 anonim válasza:
55%

#15-ös válaszoló..

Én is 13 éves vagyok de eszembe nem jutna így beszélni az anyukámmal.Gonsolom nem vagy megnevelve.

Egyébként én is szoktam nézni a legjobb barátnőmmel, nem tudom hogy tudják e anyáék, szerintem nem nagyon figyel erre.

2017. márc. 19. 11:10
 18/19 anonim ***** válasza:
18 vagyok, bőven 14 alatt néztem, és nem volt vele semmi bajuk
2017. ápr. 25. 19:08
 19/19 anonim válasza:
természetesen ha a gyerek nem fél akkor nyugodtan
2017. aug. 19. 15:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!