Kamaszok! Melyik országban képzelitek el a jövőtöket?
Figyelt kérdés
2017. febr. 17. 20:01
11/29 anonim válasza:
Mivel ilyen szakmát akarok vàlasztani az itthon nem elérhető ezért biztos hogy Németországba
12/29 anonim válasza:
Nagyon szeretnék Magyarországon maradni, még ha igy fog folytatodni minden , akkor is fontolóra veszem a külföldre költözést. Nem szeretném itt hagyni a családom, és azt az országot ahol felnőttem.
A családommal mi minden nyáron az országunk más-más pontjaira megyunk nyaralni. Mostanra már szinte egész Magyarországot láttam. És egyátalán nem vágyok más helyre. Gyönyörű országban lakunk.
13/29 anonim válasza:
Kettős állampolgár vagyok,félig amerikai,ott is születtem.
Mégis Magyaroszágon élek. Érettségi után mindenképpen szeretnék Amerikába költözni.
14/29 anonim válasza:
Én anno otthon képzeltem el.
Most Svájcban élek és nincs az az isten, hogy hazamenjek. Hugyért-szarért dolgozni diplomával (90e huf), mikor itt 4000chf-ot megkeresek vele.
15/29 K...László válasza:
Aki sokat tanul, annak nem kell elmennie M.o.-ról. Meg lehet élni, és ez egy játszótér, ahol mindent szabad. A szopás is lehet jó és rossz is attól függően, hogy a farok melyik végén állsz.
16/29 anonim válasza:
En mar eleve Ausztriaban elek, szoval ott. :)
17/29 anonim válasza:
Ragaszkodom hozzá, hogy itthon maradjak. Nem szeretnék külföldre utazni.
19/29 anonim válasza:
Barhol mashol csak nem magyarorszagon😂😂 egyebkent sokat beszelgetunk a baratainkkal es ok is mind ki akarnak menni. Legtobben az USAba de van aki kanadaba, eszakeuropaba pl norvegiaba, angliaba , franciaba , ilyenek .
20/29 anonim válasza:
Vagy itthon vagy Ausztriában(Bécsben mert imádom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!