Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 13éves gyerekek anyukáját...

13éves gyerekek anyukáját kérdezném, mit tegyek a jegyeim ügyében?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok és lány.egy 8osztályos gimnáziumba járok.anyukám azt mondta h megver meg h egész nyáron szobafogságban leszek ha lesz 3asom év végén.és bizony lesz.egy biztos.nem mondom el neki a rosz jegyeimet mert félek a következménytöl,szerintem sokkal fejletebb vagyok a többi korombeli lnyhoz.sok az idössebb haver meg ilyenek,és mindig csak msneznék és a városban lognák.nem tudom mi tegyek? hogy adjam elő anyukámnak a rosz hirt/jegyet...kérem valaki segitsen,hogy gyengébb legyen a böntetés...

egy szomoru lány.

2010. máj. 8. 19:17
 1/7 anonim ***** válasza:
79%

Ne tetézd a bajt hazugsággal.Mert nagyobb lesz belőle.

Mondogasd és csináld is,hogy belehúzol és megpróbálsz javítani.Ha látják ,el fogják hinni,hogy nem ment.

A bizonyítványt vidd haza,bármilyen lesz,és hallgasd végig a dörgedelmet.2 hétig maradj csenben és segíts,aztán majd elszáll a haragjuk.

2010. máj. 8. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
79%

lógnék.....

amúgy meg gondolj csak bele....ne anyukádért tanulj és fleg ne azért mert félsz hogy ne verjen meg.Hanem azért hogy ne muszájból kelljen sulit választanod mert máshova nem vesznek fel,hanem azért hogy választhass.Hogy bekerülhess egy jó gimibe ahol figyelnek rád és onnan megintcsak oda menj ahova kedved szottyan...

2010. máj. 8. 19:25
 3/7 anonim ***** válasza:
79%

Az én húgom (14) is gyakran van büntetésben.

Miután egy ideig nagyon jó kislány, nem megy sehova, első szóra ugrik, és mindenben segít, az után megenyhülnek a szüleink, és elengedik :)

Ha már nem tudod behozni magad a suliban, és bünti lesz a vége, próbáld meg ezt.

De ennyi idős korban többnyire elég egyszerű még a suli :)

Próbálj koncentrálni órán, az már fél siker.

2010. máj. 8. 19:27
 4/7 anonim ***** válasza:
29%
Menj el az iskolapszichológushoz, mondd el neki, hogy anyukád meg akar verni, beszéljen vele. Ha anyukád rajd rájön, hogy az ilyesmi nem marad titokban, majd kissé kezesebben bánik veled.
2010. máj. 8. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Amiből r3as vagy abból kérd meg a tanárt hogy tarthass kiselőadást,felehess csinálj szorgalmit stb.
2010. máj. 9. 07:26
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Már nemtudsz javítani?Ha még tudsz szerintem bróbálj meg:DSok szerencsét.
2010. máj. 9. 09:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért kijelenteni, hogy érett vagy ennek tudatában kicsit erős.

Ha 8 osztályosba jársz igazából nem számít az évvége, majd 4 év múlva az érettségi fog, ha addig nem piszkálják a rendszert. Ettől függetlenül jelentkezz sokat órán, és próbálj küzdeni a jobb jegyért, egy ideig ne járj el otthonról stb., és minél előbb mondd el a rossz jegyet!

Semmi értelme nincsen hazudni, egyszer úgyis kiderül. Ha tényleg igazi barátaid vannak, akkor megértik, hogy ez neked fontos!

2010. máj. 9. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!