Szülők! Ti hogy fogadnátok, ha a 18 éves lányotok fél centis tüsi hajjal állítana haza?
Hát elsőre biztos meglepődnék és még két hétig bámulnám. De az ő feje, az ő haja. És igen a haj visszanől, nem életreszóló. Meg ő is úgy nyilatkozik, hogy ki akarta próbálni milyen érzés.
Kicsit büszke lennék rá titkon, hogy be merte vállalni, de fura lenne.
Azt én is remélem, hogy felajánlott a haját, mert sajnos sok beteg embernek szüksége van a parókájához egészséges hajra. Ha nem akkor legközelebb tegye meg.
Max megkérdezném, hogy lelkileg rendben van-e és nem azért csinálta-e mert valami lelki válságon megy épp keresztül.
Ha csak egy futó hóbort akkor oké, úgyis visszanő.
13-as:
Nem egyszerűen rövid, hanem szinte kopasz. Innen már csak egy lépés, hogy borotvát ragadjon.
Nem hiányzik, hogy a lányomnak megjegyzéseket tegyenek az utcán, vagy bárhol máshol.
Ha van esze, eladta jó pénzért, vagy adományozta... egyébként szerintem szívroham (apjának meg főleg), de istenkém, majd visszanő.
Bár télen, nekem ránéznék és megfagyna a fejem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!