Anyukák, ti mennyire fogadnátok el, amennyiben a gyermeketekről kiderül, hogy transzszexuális?
Figyelt kérdés
Tudom ezt anyának nehéz feldolgozni. Pont ilyen eset áll fenn a gimis osztálytársamnál. (Próbálok neki lelki támaszt nyújtani.) Annyira nehéz neki, mert nem tudja megosztani senkivel (mondjuk én kivétel vagyok), anyukájával sem, vagy még nem jutott arra a szintre, hogy elmondja. Annyira parázik tőle, de biztos vagyok benne, hogy egy édesanya szereti annyira a gyerekét, hogy elfogadja.2017. jan. 29. 09:54
1/12 anonim válasza:
Nekem akkor is a gyermekem és elfogadnám, mert szeretem őket !
2/12 anonim válasza:
Elfogadom, akár lánynak, akár fiúnak érzi magát, mert az én testemből való.
3/12 anonim válasza:
Mivel leszbikus a legjobb barátnőm, nem igazán forgatnak fel az ilyen dolgok. Engem nem érdekel a gyerekem nemi identitása/szexualitása, csak az, hogy BOLDOG LEGYEN. És ezzel a baráti körömben, családban, mindenkivel így vagyok.
4/12 A kérdező kommentje:
Nem mindenki olyan elfogadó, mint ti. Ugye tudjátok?
2017. jan. 29. 10:48
5/12 anonim válasza:
Elfogadnám, de nem örülnék, pont amiatt, hogy nem mindenki fogadja el. A gyerekeimet boldognak akarom látni, és már melegként is nehéz elfogadást és boldogságot találni, hát még transzszexuálisként. Boldogtalan, kitaszított élete lesz nagy valószínűséggel, ezt pedig szülőként nem lehet elfogadni.
6/12 anonim válasza:
Addig amíg nem derül ki a saját gyerekről, addig mindenki baromi elfogadó, de legalábbis 10-ből 9 az. Aztán ha mégis kiderül, h a saját gyermeked az, na akkor indul el a boszorkányüldözés.:)
7/12 A kérdező kommentje:
Te már tapasztaltad, hogy bántják?
2017. jan. 29. 11:54
8/12 anonim válasza:
Összetörnék és életem végéig reménykednék hogy ez megváltozik.
9/12 anonim válasza:
Betudnám átmeneti hóbortnak.mivel pont egy anya tudja a legjobban kisgyermeke milyennek szuletett.szoval pl egy automanias kisfiu vagy egy jégvarázs imádo kislány nekem aztan mondhatná felnőve azt is hogy nemtelen ugy se hinném :)
10/12 anonim válasza:
Az én gyermekem 16 évesen döntötte el, hogy lányból fiú lesz. Nehéz volt elfogadni, elfogadtam. Ma már lehet, hogy könnyebb lenne, de 10 évvel ezelőtt még sokkal másabb volt a helyzet. Ma már nyitottak az emberek. Egyre több transzszexuális vállalja fel önmagát. Egyre többet olvasnak róla. Ez sokat segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!