Szülők! Hogyan reagálnátok, ha megtudnátok, hogy a 15 éves lányotok csókolózott az osztályfőnökével?
Figyelt kérdés
2017. febr. 3. 22:29
11/15 anonim válasza:
Az egyik osztálytárnőm(13 éves) szerelmes a 25 éves tesitanárunkba, hát én próbálom Őt lebeszélni róla, mert egyébként van egy fiú o.társ, aki szerelmes belé és én szeretném, ha összejönnének. Az anyjának szóltam erről, de tojik rá. Ha az én gyerekem fog ilyet csinálni majd, akkor biztos lebeszélném róla, de pofont nem adnék, mert ez a lányoknál előfordul.
12/15 anonim válasza:
#10 Teljesen egyetértek veled! Ment a zöld. :)
13/15 anonim válasza:
A tanárnak jó pár tockost kiosztanék, mielőtt bejelentem. A lányommal leülnék megbeszélni, hogy később is elb..hatja az életét, még nem olyan sürgős.
14/15 anonim válasza:
Elgondolkoznék azon, hogy mit rontottam el a nevelésében.
15/15 anonim válasza:
1. gyereket nagyon keményen megfegyelmezni
2. Tanárt feljelenteni valahol
3. Gyereket iskolából eltávolítani.
Szerintem mindhárom szükséges, mégpedig sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!