Szülők! Hogyan reagálnátok, ha megtudnátok, hogy a 15 éves lányotok csókolózott az osztályfőnökével?
Kirugatnám az ofőt.
Ha a gyerek meg igy folytatja akkor ő is mehet
Lósz*rt dobnátok ki a saját gyereketeket, normálisak vagytok?! Ilyen esetben mindig a felnőttnek kellene észnél lenni. Még akkor is, ha nem tanár az illető. Úgy, meg hogy tanár, még inkább.
Biztos, hogy panaszt tennék ellen a fenntartónál (esetleg feljelenteném), a gyereket meg átvinném egy másik iskolába, mert ebből senki nem jön ki jól, és nekem, szülőként mégis csak a saját gyerekemet kell védeni.
Elgondolkoznek, hogy mitol lett apakomplexusa...normalis 15 eves lany maximum rajongast erez egy nala sokkal idosebb ferfi irant, amibe a csok azonban mar nem fer bele, annal tobb meg foleg nem. En is voltam "szerelmes" 16 evesen az akkor 26 eves angoltanaromba, aki raadasul amellett, hogy palyakezdo ellenere nagyon ugyes, ratermett pedagogus volt, meg eszmeletlen jol is nezett ki. Termeszetesen olni tudtam volna egy dicso szavaert, szerettem, ha megdicsert, na de hogy rahajtsak es lesmaroljam?? Te jo eg...eszembe nem jutott meg csak kaceran ranezni sem, erosebben sminkelni, dekot kinyomni meg foleg nem, komolyabbrol nem is beszelve. Mellesleg tanarra ramozdulni onzo dolog is, hiszen az allasat is elveszitheti a kis kanos/punciviszketo diakja miatt.
Ha meg o is rarepul a diakra, na akkor no comment. Az ilyen nem valo tanarnak, ki kell rugatni. Termeszetesen nagyon ritkan van olyan, hogy valoban egymasban talaljak meg eletuk szerelmet, DE ebben az esetben kepesek kivarni mindketten, amig a diak mar nem lesz az iskola tanuloja. Ha ez nem sikerul, ott nem lehet olyan hi de nagy az a szerelem.
Szandi 16 volt amikor egymásba szerettek a férjével, aki akkor 32 éves volt!
Született 3 gyermekük a mai napig együtt vannak! Ilyen is van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!