Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jó, helyes gyereknek pénzt...

Jó, helyes gyereknek pénzt adni, ha elvégez otthon valamilyen házimunkát?

Figyelt kérdés
2017. jan. 27. 15:50
1 2 3
 21/21 anonim válasza:

szeritnem is lehet adni. házimunkával jönni, hogy mi sem kapunk érte pénzt, nem jó. persze, mert nincs annyi pénzünk, hogy felvegyünk egy bejárőnőt/kertészt, aki elvégzi. én is elvégzem a házimunkát, de ha ott tartanék lehet, hogy mással végeztetném el pénzért. és szerintem ezzel mindenki így van, legalábbis nem sok gazdagot láttam én a saját kertjén dolgozni (max ha az a hobbija vagy van egy fűnyíró traktora, de azzal én is lenyírnám a sajátomat akármekkora bármikor :)).

de azért nem baj, ha kiveszi a részét a házimunkából, szerintem ezt minden család el tudja dönteni, hogy van e erre pénz, vagy íngyen nyírja a füvet a gyerek.

2018. nov. 11. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!