Szülők, hogy fogadnátok kamasz fiútól a dolgot? Holnap coming outolok!
Figyelt kérdés
Már régen el akartam mondani, főleg anyukámnak + persze apukámnak is, de csak most jutottam oda. Ma ebédnél kaptam megjegyzéseket, azt hiszem itt van az ideje elmondanom.2017. jan. 22. 17:30
11/15 A kérdező kommentje:
Anyámnak elmondtam, s meglepődtem azon, hogy ő tudta a dolgot, csak várta, mikor mondom el.
Fateromnak még nem mondtam, az elég nehéz eset, de segít benne anyám, bár szegény ő is kiakadt azért. Még várok vele.
2017. jan. 23. 20:04
12/15 anonim válasza:
Tök jó, hogy anyukád ilyen elfogadó, sajnos az enyém nem annyira.
13/15 anonim válasza:
Hát, kilences, a szegénységi bizonyitványodat sikerült kiállitanodis, ráadásul még buta is vagy.
Kérdezö, szuper, apáddal is hajrá.
14/15 anonim válasza:
Legbutább. Úgy néz ki az én környékemen más a helyzet: itt elítélendő a "nemváltoztatás". Nem kell túlmagyarázni, egy szóval lehet jellemezni az egészet: homokos. Nem is értem, hogy a szülei/tanárai hogy nevelik az ilyet. De én kérek elnézést. Remélem kényelmes a magassarkúd :*
15/15 anonim válasza:
Meglepődnék, de elfogadnám. Te tudod a legjobban, hogy milyen nemű vagy, minek érzed magad. Merd felvállalni! Apád meg ha leszedi a fejed azért, mert be merted vallani, na az pont az ő kicsinyessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!