14 évesen gyerekülésben?
Figyelt kérdés
Érdekelne, hogy mi a véleményetek erről.
Egyik ismerősöm mesélte, hogy a 14 éves lánya gyerekülésben szeret utazni. Van egy öccse akinek még kell, és emiatt nem szokták kiszedni. Ha ő is velük van akkor nincs semmi gond, viszont ha nem akkor mindig beül a gyerekülésbe és ott utazik, mert azt mondja kényelmesebb.
2010. máj. 5. 22:41
11/13 anonim válasza:
Én is kipróbáltam kétszer,de én csak kényszerből.Unokatesómékkal mentem vhova(többször),és volt,hogy belekényszerültem a gyerekülésbe,mert nem fértem el a két gyerekülés között,és rákellett ülnöm arra a gyerekülésre,amelyikben nem volt gyerek:D unokaöcsémé kényelmes:D
12/13 anonim válasza:
Vannak ilyen magasítók is, közöttük is vannak nagyon puhák :)
13/13 anonim válasza:
Támlás gyerek ülésemet nagyon sokáig használtam, bőven kamasz fiú voltam, 15 éves korig, úgy volt hogy már nem kell használtam, simán hátsó ülésen utazva szédülés rosszullétek jöttek rá, okát először nem tudtam, kíváncsi voltam vissza lett téve, újra ülésben utaztam semmi bajom nem volt, így én ragaszkodtam a használathoz, 15 éves koromba ültem elől minden oké volt, kiderült hogy autóba hátul nem tudtam utazni, most sem tudok hátul utazni, így hátul soha nem ülök, valai oknál fogva hátra kéne ülnöm, vékony test alkatú vagyok, ezzel nincs gond, egy alkalomra gyerek ülésbe ülök felnőttként, legalább nincs rosszullétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!