Egyik ismerősöm mesélte, hogy a 14 éves lánya gyerekülésben szeret utazni. Van egy öccse akinek még kell, és emiatt nem szokták kiszedni. Ha ő is velük van akkor nincs semmi gond, viszont ha nem akkor mindig beül a gyerekülésbe és ott utazik, mert azt mondja kényelmesebb.
Hát ha kényelmes neki, akkor hadd üljön ott, a 14 éveseknek sok bolondériája van.
2010. máj. 5. 22:46
2/13 anonim válasza:
Nah megneztem volna magamt 14 evesen a 180 cm-el hova tettem volna bele magam a gyerekulesbe :)
29L
De, ha o meg belefer es szereti, hat had tegye hehe
Jobb mintha 14 evesen azzal zaklatna, hogy a pasijanal akar aludni vegre mar!
2010. máj. 5. 22:52
3/13 anonim válasza:
Talán az egy támlás ülésmagasító lehet, gyerekülésbe nem hiszem hogy beleférne, azoknak egyébként is van egy súlyhatára, max.36 kilóig biztonságos
2010. máj. 5. 23:01
4/13 anonim válasza:
Nem biztos hogy jó ötlet:-( Lehet sokkal veszélyesebb ütközéskor ha olyan ülésben ül ami már nem neki való:-( Én figyelmeztetném erre az ismerősömet, lehet ő nem is gondolt erre!
2010. máj. 6. 06:57
5/13 anonim válasza:
Egyetértek az utolsóval!!!
2010. máj. 6. 09:02
6/13 anonim válasza:
Én is egyetértek az utolsóelőttivel :D
2010. máj. 6. 10:27
7/13 anonim válasza:
Hát ha szereti mért ne?? az a lényeg szeresse és szerintem nem kell ezért csufolni vagy megbántani mert minek??
2010. máj. 6. 15:25
8/13 anonim válasza:
Igen nemkell megbántani,de vegyük figyelembe,hogy a gyerekülés az gyerek súlynak/magasságnak vn kitalálva,hiába gyerek még az a 14 éves lány is.
Lehet,hogy az a gyerekülés ami nekik van,nem bírja a súlyát és,ha (NEADJ ISTEN!!!) baleset történne akkor nem biztos,hogy az a gyerekülés megfelelő lenne!
Minden képpen,figyelmeztessd a szülőket,hogy nézzék meg megfelelő-e a súlya/magassága a lánynak az üléshez.
2010. máj. 6. 16:44
9/13 anonim válasza:
Hát én is abba szerettem ülni, de 14 évesen azért már elég gáz. És nem azért, mert jaj de hülye, hanem mert veszélyes lehet
2010. máj. 6. 23:23
10/13 anonim válasza:
én 11 éves vagyok fiu és szerettem egyerek ülésbe üldögélni és szerintemis sokkal kényelmesebb ! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!