Anyukámék nem figyelnek oda, mikor betegek. Mi a megoldás?
Egyik betegségből esünk bele a másikba, mielőtt elmúlt volna. Beleköhögnek a levegőbe, szájuk elé nem teszik a kezüket, nem engednek szellőztetni, eldobálják a zsepiket, nem mosnak kezet, ha tüsszentenek azt is a levegőbe, kádba megy az orrfolyás.
Mindenki lázas és beteg. Utána te vagy a hibás, hogy nem öltöztél fel rendesen és azért vagy beteg.
Szedj C-vitamint, sportolj, táplálkozz egészségesen, sok zöldség, gyümölcs. Szellőztess mikor nem figyelnek, ne nyúlj a zsepijeikhez.
És mielőbb költözz el.
Ugyanúgy, mint közintézményben, kórházban. Ott se betegednek le állandóan az orvosok, ápolók, még a fertőző osztályon sem, holott a szellőztetés az utolsó, amit bevetnek.
Rendszeres alapos (min. 3 perc) kézmosás, fertőtlenítő hatású is kapható otthonra, eldobható szájmaszkot a saját védelmedre is hordhatsz (10 Ft)...
Egészséges életmód, sport, vitaminok, sok friss levegő (neked kint).
Pedig igen, mert sajnos a munkájukból adódóan sok beteggel vannak kapcsolatban, tehát még jobban oda kellene figyelni.
Ha elkapom tőlük, akkor meg engem szidnak, miközben jól tudják, hogy ők is betegek. Volt, hogy hozzám se szóltak, mert mondtam nekik, hogy ltas vagyok, adjatok gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!