Kollégiumban hogy kell megoldani a menstruáció ügyet?
Ott mindenki más menstruálni fog, úgyhogy ne aggódj. Majd látod, hogy ők hogy oldják meg.
Esetleg próbálj olyan időben zuhanyozni, amikor senki nem tusol (vagy csak kevesen).
De ne izgulj ezen, teljesen természetes lesz.
Nem ömlik olyan mennyiségben belőled, hogy látható legyen, ráadásul a víz lemossa. Nem látszik semmi.
9 évig voltam kollégista zuhanyfüggöny nélkül...
2 evet voltam kolis gimiben es fel evet egyetemen.
A gimis koliban altalaban volt fuggony, de amikor leszaggattak szoltunk az igazgatosagnak h vegyenek. Tescoban 700 forintert mar lehet venni.
Zuhany kozben am egyaltalan nem latszik.
A viz rulsagosan felhigitja.
Pl. a baratnom voros tincsei festes utan sokkal jobban koptak es pirositottak a vizet, de senki nem tartotta cikinek, a csajjal egyutz nevettunk h milyen mar h ennyire kopik a draga festek a hajabol.
Jah es en sosem tamponnal furodtem. Kivettem a zuhanyban becsomagoltam vmi papirba es beraktam a zuhanyzos tatyomba aztan amikor vegeztem kivettem egy ujat feltettem es a regit meg kifele menet kidobtam.
Ha nem az elso napokban voltam akkor elotte es utana a wcn inteztem a dolgokat, de amikor eros volt inkabb nem setaltam semmi vedelem nelkul.
Jah es igen, koliban megesnek balesetek, de sose akadtunk ki rajta es inkabb segitettuk a masikat mintsem kinevettuk.
Megjegyzes: egyetemen zihanyfuggony nelkul inkabb a wcben cserelgettem zuhany elott/utan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!