Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kollégiumban hogy kell megolda...

Kollégiumban hogy kell megoldani a menstruáció ügyet?

Figyelt kérdés
Jövőre kolis leszek és azon gondolkoztam, hogy amikor megvan , akkor ott mindenki előtt zuhanyzok és látják, hogy csepeg belőlem valami?Tudni illik nincs mindenhol függöny. Ez így elég ciki lenne. Kolisok, ti hogy csináljátok?
2010. máj. 4. 17:59
 1/9 anonim ***** válasza:
81%

Ott mindenki más menstruálni fog, úgyhogy ne aggódj. Majd látod, hogy ők hogy oldják meg.

Esetleg próbálj olyan időben zuhanyozni, amikor senki nem tusol (vagy csak kevesen).

De ne izgulj ezen, teljesen természetes lesz.

2010. máj. 4. 18:06
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Nem ömlik olyan mennyiségben belőled, hogy látható legyen, ráadásul a víz lemossa. Nem látszik semmi.

9 évig voltam kollégista zuhanyfüggöny nélkül...

2010. máj. 4. 18:06
 3/9 anonim ***** válasza:
36%
Hát már tán tamponon keresztül csak nem "folyik"?:)
2010. máj. 4. 18:20
 4/9 Vilcsianyuja ***** válasza:
85%
utolsó megfogalmazhatta volna szebben is, hogy javasolja, használj tampont, én is ezt akartam írni. azt a WC-n nyugiban tudod cserélni, ott talán van ajtó :) max a cérna látszik. de ha nem szimpi a tampon, nem tudod vagy nem akarod használni, akkor érvénybe lép azon válaszoló írása, aki szerint nem lesz az olyan feltűnő, ne aggódj miatta.
2010. máj. 4. 21:15
 5/9 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem ne aggódj e miatt. A tampon jó ötlet, meg egyébként is. Lányokkal leszel körbevéve, akiknek havonta ugyan úgy meg fog jönni. Belőlük is "csepegni fog vmi". Szerintem ennyi idősen nem ez a legnagyobb gondjuk a lányoknak, h "úristen, neki megjött, milyen ciki már!" Ez nem az alsó tagozat. Csak nyugi.
2010. máj. 4. 23:09
 6/9 anonim válasza:
87%
ne aggódj:D biztos nem épp téged fognak nézni.:Dvagy épp azt.
2010. máj. 5. 19:51
 7/9 anonim ***** válasza:
61%
szia!ne aggódj!5.es vagyok,lány.a legeslegjobb b.nőmnek múlthónapbaa jött meg először.ha zuhanyozol, és h8gondoloma látszik hogy "csepeg", ne félj,mert ha lányok vannak ott(gondolom),akkor bizti nem érdekli őket, mivel nekik is biztos h. megvan,mivel manapság sok a koraérett "gyerek".
2010. máj. 10. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi ! nem hinném hogy olyan gyerekesek lennének.. hogy azon szórakoznának, hogy neked épp megvan .. Feleslegesen ne izgulj, majd ha bekerülsz a koliba, meglátod milyen lesz :)
2010. jún. 2. 19:03
 9/9 anonim ***** válasza:

2 evet voltam kolis gimiben es fel evet egyetemen.

A gimis koliban altalaban volt fuggony, de amikor leszaggattak szoltunk az igazgatosagnak h vegyenek. Tescoban 700 forintert mar lehet venni.

Zuhany kozben am egyaltalan nem latszik.

A viz rulsagosan felhigitja.

Pl. a baratnom voros tincsei festes utan sokkal jobban koptak es pirositottak a vizet, de senki nem tartotta cikinek, a csajjal egyutz nevettunk h milyen mar h ennyire kopik a draga festek a hajabol.

Jah es en sosem tamponnal furodtem. Kivettem a zuhanyban becsomagoltam vmi papirba es beraktam a zuhanyzos tatyomba aztan amikor vegeztem kivettem egy ujat feltettem es a regit meg kifele menet kidobtam.

Ha nem az elso napokban voltam akkor elotte es utana a wcn inteztem a dolgokat, de amikor eros volt inkabb nem setaltam semmi vedelem nelkul.

Jah es igen, koliban megesnek balesetek, de sose akadtunk ki rajta es inkabb segitettuk a masikat mintsem kinevettuk.

Megjegyzes: egyetemen zihanyfuggony nelkul inkabb a wcben cserelgettem zuhany elott/utan.

2012. febr. 19. 11:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!