Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmaradt-e mar a menstruacio?...

Elmaradt-e mar a menstruacio? Ha igen miert?

Figyelt kérdés
2010. okt. 11. 16:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Nem igazán érthető a kérdésed.

azt szeretnéd megtudni,hogy maradhat-e el menstruáció?vagy azt hogy nekünk maradt már eL?:)

2010. okt. 11. 16:04
 2/8 A kérdező kommentje:
mind a kettore..
2010. okt. 11. 16:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Maradhat el menstruáció ha drasztikusan hízol vagy fogysz, ha hormonproblémád van, ha terhes vagy... asszem ennyi, nemvagyok orvos :)

Elmaradt neked? Mire gyanakszol?

16L

2010. okt. 11. 17:02
 4/8 anonim ***** válasza:
Elmaradhat.Nekem pl fogyás miatt...:/
2010. okt. 11. 20:05
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha még nem állt be elmarad...De utána sincs nagy gáz(ha nem vagy terhes)de egyébként ha elmarad nyugodtan menj el dokihoz(max hülyének néz xĐ)
2010. okt. 12. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:

nekem többször kimaradt.most legutoljára 5 hónapig nem volt.voltam mindenféle vizsgálaton,de semmit nem találtak. kaptam rá egy gyógyszer 10napig kellett szednem és most megjött, de mivel már többször volt ilyen, ezért azt mondta a doki, hogyha megint nem jön meg akkor ír fel fogamzásgátlót megint.

jah és 11évesen jött meg először..

17/L

2010. okt. 12. 16:31
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem júliusban jött meg, utána augusztusban csak 2(!) nap, és azóta semmi.Pedig nem fogyok, nem hízok(bár nagyon sovány vagyok.)nem értem, de az orvos azt mondja lehet és normális.

13/L

2010. okt. 13. 18:48
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem maradt már el hízás miatt nem is olyan rég :/ meg,hogy felfáztam.

14/l

2010. okt. 15. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!