Anyukák! Elfogadnátok, hogy a fiatok festené a körmét?
Figyelt kérdés
2017. jan. 6. 19:53
12/19 anonim válasza:
Igen, elfogadnám. Ma már ez nem számít cikinek.
Kérdezz meg egy körmöst, mert már fiúknak is ugyanúgy megcsinálják a gél lakkot, mint lányoknak.
13/19 anonim válasza:
15/19 anonim válasza:
A körömfestés az nem feltétlenül lányos.
Én is festettem egy ideig amikor a körmöm alatt volt egy ronda véraláfutás, és pincérként dolgoztam.
17/19 anonim válasza:
Nagyon sajnálom az ismerősöd vagy nem tudom kinek a fia ekkora buzeráns :( Mindig szomorú számomra ha ilyet látok.
18/19 Tom Benko válasza:
Ugyan apuka vagyok, de igen. Megkérdezném, miért csinálja, de támogatnám benne, mert az a célom, hogy egészséges lelkű felnőtt legyen.
19/19 anonim válasza:
Ha mondjuk rocker és feketére szeretné vagy csak simán átlátszóval szeretné mert mittudom én körömerősítő és szeretne ápoltan kinézni még segítenék is neki de azért van egy határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!