Anyukák, ti elfogadnátok a felajánlott babaholmikat?
Baráti körben történt a dolog, kíváncsi vagyok mások véleményére.
Barátnőm magánoviban dolgozik Budán. Nagyon szeretik a gyerekek és a szülők, több családdal azután is tartja a kapcsolatot, hogy elmentek iskolába. Ők elég jómódú családok. Barátnőm babát vár, rengeteg ruhát és mást ajánlottak fel neki a szülők. Ezek kivétel nélkül drága, márkás ruhák. Maximum 1 gyereken voltak, sőt, sok új is van köztük.
Kapott egy Stokke babakocsit is rengeteg kiegészítővel.
Ti elfogadnátok?
Igen. Ez nem megalázó, vagy lealacsonyító. Mi is sokmindent kaptunk, adtunk. Szerintem sokan vannak úgy vele, h nem bajlodnak azzal h eladják, és jó érzés odaadni. Ráadásul nekem kifejezetten jó érzés ha látom újra használatban a kisfiam babadolgait.
Szóval ez szép gesztus a szülőktől, egyáltalán nem alamizsna.
Igen. Ha a barátnőd lelkét kicsit bántja, akkor amint nem használják, ne eladja őket, hanem adja tovább ugyanígy, nála szegényebbeknek, ahogyan vele is tették.
Néhány barátunk nagyon jómódú, és annak ellenére, hogy mi sem vagyunk szegények, azért nem vettem volna új stokkét vagy új adamo hintát a gyereknek. viszont tőlük olcsóbban hozzájutottunk (hinta, babakocsi, pelenkázó), néhány dologhoz, néhány dolgot pedig ingyen kaptunk tőlük (kis ruhák).
Én nem gondolom, hogy szégyen elfogadni, természetesen mi is tovább fogjuk ezeket ajándékozni (nem vállalunk több babát már soha).
28N
Persze, hogy elfogadnám. Nagyon kedves tőlük, és ha ennyi mindent kap a szülőktől, akkor tényleg nagyon szerethetik és jól végzi a munkáját.
Szerintem ez tök jó dolog.
Jó szívvel elfogadnám és nagyon megköszönném nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!