Valaki tud olcsó babaruhákat, babaholmikat?
Csesztetős kommentektől kíméljetek, tudom hogy ha valaki gyereket vállal ,akkor legyen hozzá kezdő tőke. De ha az ember mindig azt nézi hogy anyagilag hogy áll,szerintem sohasem lesz gyereke.
Konkrétan babaruhákat, pelenkázót ,babahordozót ,Babakocsit,etető széket keresek.Aki esetleg tud olyan oldalt ahol Mindezt olcsón megtalálom az kérem írjon. Akár privátban,akár itt!
Babaruhák ismerősöktől, rokonoktól,
Háda (főleg a kilósban. A Nagy Lajos király útjánál a hónap elején vagy épp végén-mikor hogy jön ki féláron szokott lenni, 1500/kg.)
A többi:
Szívességek.hu
Vatera
Jófogás
OLX
A felsoroltakon túl nálunk a védőnői szolgálatnál is van egy faliújság kifejezetten ilyen magán hirdetéseknek, ott is mindig van valami.
Keress a környéketeken bababizományit vagy használt bababoltot, és figyeld az akciókat.
Szia!
Merre felé laksz?Milyen nemű babának kellene?
Rengeteg kislány babaruhám van,szivesen elküldöm neked őket,ingyen! :)
A facebook-on működik egy baba-mama csoport a környékbelieknek nagyon sok taggal, jó árú holmikkal.
Talán a tzi körzetetekben is van hasonló, keress rá!
Ha nálunk valami akad, amit nem tudok örökíteni vagy tovább felhasználni, akkor a védőnőhöz viszem.
Talán ott is lesz lehetőség, érdemes megkérdezni.
Én mostanában a helyi "lomisnál" veszek gyerekruhákat. Ausztriából való, márkás, szép homik, potom pénzért.
Szia,mi baba bizományiban veszünk sok holmit(ruhákat,vannak játékok,etetőszék,most autós ülést fogunk onnan),nézz szét a lakóhelyeden,van-e ilyen.Emellett a facebook-on vannak helyi babás csoportok,ahol szintén lehet jókat venni. Babakocsit neten vettük,az apródon.
A második mondatodat én is írhattam volna :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!