Kocka Cyca kérdése:
Valaki tud olcsó babaruhákat, babaholmikat?
Figyelt kérdés
Csesztetős kommentektől kíméljetek, tudom hogy ha valaki gyereket vállal ,akkor legyen hozzá kezdő tőke. De ha az ember mindig azt nézi hogy anyagilag hogy áll,szerintem sohasem lesz gyereke.
Konkrétan babaruhákat, pelenkázót ,babahordozót ,Babakocsit,etető széket keresek.Aki esetleg tud olyan oldalt ahol Mindezt olcsón megtalálom az kérem írjon. Akár privátban,akár itt!
2014. júl. 16. 14:18
11/16 anonim válasza:
Elfelejtettem csak egy jó tanács ha használt cuccot veszel fent neten pl olx stb akkor inkább a környékeden vásárolj mert eltudsz menni megnézni. Sok mostanában a csalás nehogy belefuss egy ilyenbe. Én is majdnem jártam úgy hogy olyan játékokért akart pénzt kérni ami nem ér meg 800ft/db árat ráadás nem is azok voltak már a képen amit igazán szerettem volna. Kicsit nagyon átverès lett volna ha csak úgy beleugrok.. így hogy láttam tudtam azt mondani köszi annyit nekem nem ér... mindenképp jó ha meg is tudod nézni. 36hkm
12/16 anonim válasza:
hol laksz és milyen nemü lesz a gyerek,meg írhatod privátban is,nekem sok kislány ruhám van .
13/16 anonim válasza:
háda kg üzletei,f&f ruhák leárazásoknál ,védőnőknél.
14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Mindenki sokat segített! Aktivizálom magam,és belekezdek a keresgélésbe :) Mégegyszer köszönöm!!
2014. júl. 16. 20:50
15/16 anonim válasza:
Merre laksz? Egy babahordozót most készülök bevinni a védőnőhöz, egy adag lányruhával.
16/16 anonim válasza:
Ajánlom neked az [link] weboldalt. Naprakész akciók vannak fent. A nagyobb áruházak babaholmi akcióikat figyelik, pl: pelenka, tápszer, bébiétel, ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!