Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Tinik! Ti mennyi zsebpénzt...

Tinik! Ti mennyi zsebpénzt kaptok egy hónapra?

Figyelt kérdés
Uzsonnapénzt leszámítva.

2017. jan. 3. 22:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs kimondott zsebpénzem, pár havonta ad anya egy ötezrest, ha olyan kedve van, apától meg úgy két hetente kérek egy ezrest. 15/L
2017. jan. 6. 16:36
 12/17 Vlopez válasza:
Hétköznap naponta 2000, mivel este erek haza. Hétvégén bulira stb 5000 körül.
2017. jan. 17. 22:58
 13/17 anonim válasza:
Azta... Én havi 2000 ft-t kaptam, és azt látni hogy valakik naponta kapnak ennyit vagy többet...hát erre csak azt tudom mondani, vagy roh*dtul el vannak kényeztetve, vagy a szüleik a pénz beosztását még távolról sem ismerik. Egyáltalán minek egy tizenéves gyerek kezébe napi 2000-5000ft? Mire költi? Tényleg kíváncsi vagyok, valaki mondja már meg, mert én nagyon jól elvoltam a havi 2000ft-vel. :D 18/F
2017. jan. 22. 22:50
 14/17 anonim ***** válasza:
2003-2007 között voltam gimis. Biciklivel jártam, enni otthonról vittem, azt hiszem 200 ft volt a zsebpénzem hetente xd. Anyáék mindent megvettek amire szükségem volt, nagy igényű meg soha nem voltam. Emlékszem rá, h pár hónap után már a papír kétszázas kidudorodott a pénztárcámból. 19 éves koromtól kezdve pedig saját keresetem van, így zsebpénz témakör le volt tudva xd
2017. febr. 15. 21:18
 15/17 anonim ***** válasza:
Az én 15 éves lányom egy hónapra 25 ezret kap
2017. ápr. 8. 10:04
 16/17 anonim válasza:

En regen semmi zsebpenzt nem kaptam, csak neha ha elvegeztem a hazimunkat par szaz forintot esetleg egy csokira vagy valami kis nasira. Anya mindig csomagolt uzsonnat, sose kellett venni. Szulinapra, karacsonyra meg igy unnepekre kaptunk altalaban nagyiektol egy kicsit tobb penzt, mondjuk akar 5ezer forintot. Az elmult egy evben viszont kapunk mar zsebpenzt. Havi 15 eurot, nem sok, de pont eleg. Azt hiszem az olyan 3ezer-4ezer forint lehet. Na meg unnepekkor tobbet kapunk :D (10ezret is neha)

18/l, es egy hugom van, egyenloen kapunk mindent

2017. ápr. 23. 19:25
 17/17 anonim ***** válasza:
8 ezret kaptam ami kb semmire nem eleg de legalabb megtanultam sporolni. Mar nem kapok mert dolgozom. Es azert itt azt latni hogy valaki 25 ezret kap hat sose irigyeltem meg ennyire senkit :D
2017. máj. 8. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!