Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ez szerintetek jó ötlet? Vagy...

Ez szerintetek jó ötlet? Vagy túl gyerekes?

Figyelt kérdés
A barátaimmal készítünk nyáron egy sorozatot meg is van 5 rész meg minden . Sokan jelentkeztek már sokat vissza is kellet sokat utasitanunk . A barátnőmmel találtunk ki mindent . Csak az a baj , hogy valakik szerint ovodásak vagyunk . Ez tányleg gyerekes ? Mert a mostani 12 évesek buliznak , smárolnak talán sexelnek mi meg forgatunk egy sorozatot ez olyan mint egy játék . Véleményeket ! Bocs a helyesírásért!
2010. máj. 3. 20:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem tök jó ötlet, és marha sokat lehet rajta nevetni.

Vágjatok csak bele, és ne felejtsd el kiírni ide, ha van valami. Tedd fel youtube-ra, és lehet, hogy lecserélik a Barátok Közttel :P

Mellesleg kitérdekelne, ha gyerekes lenne. Néha jó szerintem újra fiatalnak lenni, és azt csinálni, mint régen :P.

2010. máj. 7. 14:08
 12/14 A kérdező kommentje:
Am , majd elküldjük szeptemberbe az Rtl klubnak ...
2010. máj. 7. 22:16
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
ez naggyon jóóó!! :) Linkeld be a videokat :)
2010. máj. 11. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hajrá, szurkolok! Szerintem tök szupi lesz!

Kíváncsi vagyok rá!

Amúgy pedig elég gáz, ha 12 évesen szexel valaki. A smár még elmegy, de a szex?!

HAJRÁ!!

13/L

2010. júl. 25. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!