Ez szerintetek jó ötlet? Vagy túl gyerekes?
Figyelt kérdés
A barátaimmal készítünk nyáron egy sorozatot meg is van 5 rész meg minden . Sokan jelentkeztek már sokat vissza is kellet sokat utasitanunk . A barátnőmmel találtunk ki mindent . Csak az a baj , hogy valakik szerint ovodásak vagyunk . Ez tányleg gyerekes ? Mert a mostani 12 évesek buliznak , smárolnak talán sexelnek mi meg forgatunk egy sorozatot ez olyan mint egy játék . Véleményeket ! Bocs a helyesírásért!2010. máj. 3. 20:37
1/14 anonim válasza:
Szerintem nem gyerekes! Hajrá csak így tovább!!!!
2/14 anonim válasza:
Szerintem te is tudod a választ :-)
Ne foglalkozz olyanok véleményével, akik nem érdemlik meg!
Én 28 éves vagyok és még mindig szeretek játszani, hülyéskedni és remélem életem végéig így marad!!!!
3/14 anonim válasza:
Szerintem is klasz ötlet! Csak így tovább!:) És miről szólnak?
4/14 anonim válasza:
Akkor gondolom 12 vagyok.
Ez nem gyerekes,anno mi is csináltunk ilyeneket. :)
Vicces lesz vissza nézzni..
5/14 anonim válasza:
Jó ötlet,nem gyerekes.Valósítsátok meg az elképzeléseiteket!Mindent bele!
6/14 anonim válasza:
Tényleg nem gyerekes! Mi 2 éve nyári táborban unatkoztunk, és Mónika showt, Joshi Baratot, meg Győzike showt forgattunk. Tök jól elszórakoztunk, és máig is vicces visszanézni ahogy hülyülünk. Pedig akkor mi 16 évesek voltunk. Az ilyen beszólásokkal meg nem kell foglalkozni. Mégis miért kéne 12 évesen piálni, pasizni, stb???
18/l
7/14 anonim válasza:
Egyáltalán nem gyerekes, sőt nagyon is hasznos dolog! Akik gúnyolnak Titeket, azoknak kéne példát venniük Rólatok!
8/14 anonim válasza:
Játszani sosem késő egyrészt. Másrészt az alkotást nem lehet túl korán kezdeni. Szóval hajrá, mégis az is lehet, hogy sikerül valami maradandót összehoznotok, de ha más nem, akkor lesz egy rakás szép és kellemes emléketek a dologból. Veszíteni nem fogtok vele, a nagy hangúakkal meg nem kell foglalkozni. Sanszos, hogy ők előbb fogják megbánni az elherdált gyerekkorukat, mint te...
9/14 anonim válasza:
Nem gyerekes! Én pont 2 hete csináltam a haverjaimmal egy 5 perces kisfilmet.
10/14 anonim válasza:
Nem az. Én 13 vagyok, abarátnőmék háza úgy van, h 2 ablak egymással szemben néz, és azt csináltuk, h vki az egyik ablakból kamerázott, a másik 2 gyerek epdig azt játszotta, h fulladozik (Kezünket emeltük csak fel az ablakba, csak az látszódott, néha a fejünket is felraktuk. xD Ez szerintem sokkal gyerekesebb, de nem zavar. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!