Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális-e ez egy 12 éves...

Normális-e ez egy 12 éves lánnyal? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, és idősebbekkel, főleg fiúkkal barátkozom. Velem egy idős barátom/barátnőm alig van, az unokatestvéremen kívül. De valahogy nem is érdekel a saját korosztályom, mert nem érzem magam velük olyan jól, mint a tőlem 2 évvel idősebbekkel. Velük sokkal jobban eltudom tölteni a szabadidőmet, mint mondjuk az osztálytársaimmal, és a legjobb barátom is 2 évvel öregebb. Nos, a kérdésem az, hogy normális-e ez?
2010. máj. 2. 21:46
1 2 3
 21/29 anonim válasza:
az az ofő egy gyöpösödött tapló lehet
2010. máj. 10. 19:18
 22/29 anonim ***** válasza:
Ez teljesen normális.Ezzel én is így voltam a te korodban.Szellemileg sokkal érettebb vagy,mint a korosztályod.Együtt érzek veled,tudom min mész keresztül.
2010. máj. 10. 21:17
 23/29 anonim ***** válasza:

Én is így voltam-és most is így vagyok.

Én annyit vontam le a dologból, hogy érettebb vagyok, mint a többiek-senki ne értse félre, nem menőzök, nálam ez így van.

Én pl utáltam bulizni anno, nem is nagyon jártam, és nekem lett legkorábban munkám, családom, mint mondjuk az osztálytársaimnak.

A pasijaim is idősebbek voltak jóval, a férjem is 7 évvel idősebb.

Ez az én sztorim, u h szerintem normális. :D

2010. máj. 10. 21:31
 24/29 anonim ***** válasza:

Én 15-17 évesen voltam így, hogy szinte csupa nálam idősebbel barátkoztam (25 fölöttiekkel), mert velük éreztem jól magam. Velük jobban tudtam beszélgetni. Érdekes, hogy most, 23 évesen meg szinte minden barátnőm fiatalabb nálam. A legjobb barátnőm is 3 évvel fiatalabb nálam, és már évek óta ő a legjobb barátnőm. De a többi barátnőm is szinte mind fiatalabb. Nem tudom miért, így alakult. Most méginkább, hogy elkezdtem egy egyetemet, és minden csoporttársam 18-19 éves. Néha szabályosan rácsodálkozom, amikor olyan barátaimmal vagyok, akik velem egyidősek, és épp úgy emlékeznek 4-5 évvel ezelőtti közéleti eseményekre, mint én :)

Szóval ezzel csak azt akartam mondani, hogy ez a dolog teljesen normális, de még változhat is, ahogy idősödsz.

2010. máj. 10. 21:41
 25/29 anonim válasza:

Én is ugyanígy vagyok! Szoktak cikizni a barátaim/barátnőim az osztályomból, mert féltékenyek rám valamiért(xD). CSAK 8.-ból vannak barátaim, de inkább barátnőim.:D Minden szünetbe odamegyek hozzájuk és tök jól elvagyok velük.

egy 13 éves (6.-os) lány.

2010. máj. 25. 18:50
 26/29 anonim válasza:

hát mit ne mondjak.. :Đ én vasárnap leszek 13 és ugyanigy 2évvel idösebbekkel érzem jol magam.. legjobb barátnöm jövöre leszz csak 13 de nagyon szeretem és nagyon megértjük egymást, fejlettebbek vagyunk külsöleg belsöleg a koroszályunknál. ugylátszik teis ezt éled meg.. legjobb fiu barátom meg 17éves.. erre varrjál gombot.. :) és normális ^^ :D (LL)

nyugii :D csokk ^^

2010. jún. 9. 22:17
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha te az idősebb gyerekekkel érzed jól magad, akkor velük játsz! Nekem is van egy 10 éves barátnőm, és múltkor mesélte, hogy neki is 13-15 éves barátnői vannak... Szerintem ez egyátalán nem baj!

(Egy 13 éves lány)

2010. jún. 28. 18:33
 28/29 anonim válasza:

Énis szintén csak ismételni tudok :D

Teljesen normális, és az oszt. társaid meg olyanok, mint az én egykori barátnőm...

Én nekem az oszálytársaim nem közösítenek ki (szerencsére), és ott vann nekem az uncsi tesóm, és még 2 lány... Az unokatesóm a legjobb barátnőm, meg még 2 lány :) Énis 12 vok, de nem nagyon barátkozok a 7.-esekkel 8.-adikosokkal, mert ők valami borzadályok xDxD...

Mondjuk van 2 7-dikes, akikkel egész jól elvagyunk, de nem a legjobb barátnőim...

Szóval a lényeg, hogy ez teljesen normális, élj úgy ahogy eddig éltél, és a tanárodnak meg köpj a szemébe xD (de neeeem, ezt nehogy megcsináld ×D, csak vicc (gondolom te is rájöttél )xD)

2010. júl. 5. 17:50
 29/29 Aubrey* ***** válasza:
Szálljatok már magatokba... Mibe vagytok b*zdmeg?:S Elég nagy baj ha így látjátok ezt az egészet! Semmivel nem vagytok jobbak az osztálytársaitoknál. Azért mert vannak idősebb ismerőseitek akiket "havernak" hívtok (akik gondolom hátatok mögött osztanak) ugyanannyit értel mint a veled egykorúak. Nem ettől különleges valaki -.-" tiszta szégyen! Én is ismerek hozzátok hasonló kis csikcsákat és undorodom tőllük. Egyszerűen elképesztő mit hisznek megukról kis szaros pics*k! Csak magamra eröltetek egy mosolyt de közben legszívesebben hazarugdosnám mert nem ott a helye az idősebbek között. Igazából az összes ilyen kiscsajt azon kívül hogy pofáncsapnám, sajnálom is őket!
2010. júl. 26. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!