Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális-e ez egy 12 éves...

Normális-e ez egy 12 éves lánnyal? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, és idősebbekkel, főleg fiúkkal barátkozom. Velem egy idős barátom/barátnőm alig van, az unokatestvéremen kívül. De valahogy nem is érdekel a saját korosztályom, mert nem érzem magam velük olyan jól, mint a tőlem 2 évvel idősebbekkel. Velük sokkal jobban eltudom tölteni a szabadidőmet, mint mondjuk az osztálytársaimmal, és a legjobb barátom is 2 évvel öregebb. Nos, a kérdésem az, hogy normális-e ez?
2010. máj. 2. 21:46
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Én 12 évesen mostam, főztem, takarítottottam, a tesóimra vigyáztam. Ha én nem csináltam volna meg, akkor senki más.

Igen normális, csak ismételni tudom az előttemszólókat.

Egészen addig amíg nem akarsz olyan lenni mint ők, addig semmi gond nincsen vele, de még ne akarj cigizni, inni, vagy szórakozóhelyre járni, mert légy bármilyen érett is, ehhez még fiatal vagy!

21/L

2010. máj. 3. 21:23
 12/29 A kérdező kommentje:
Többi válaszoló, köszönöm. Szerintem sem számít a kor, és tényleg éretlenül kezelik, hogy velem jóban vannak. De hát az élet olyan, hogy fogadni kell a hideget és a meleget is. Legyen szó bármiről.. Köszönöm a válaszotokat! Most már kezdek rájönni, hogy nem hülyeség az állításom erről. :)
2010. máj. 3. 21:25
 13/29 A kérdező kommentje:

Utolsó

Eszembe sem jutott, hogy igyak, cigizzek, vagy hasonlók. Én csak barátkozom.. Tényleg semmi más.. Ezért is nem értem, a problémájukat .. :)

2010. máj. 3. 21:30
 14/29 anonim ***** válasza:
73%

Ez tipikusan olyan kérdés, amit így lehetne lefordítani:

"Jajj, népszerű vagyok az idősebbek körében, és mellesleg nagyon érett vagyok.

Most istenítsetek, köcsögök."

Amúgy kérdésedre a válasz:

Nem, nem normális. Szerintem inkább barátkozz az óvodásokkal, azok még esetleg felnéznek rád, mivel még nincs önálló véleményük.

Sok szerencsét.

2010. máj. 3. 21:31
 15/29 anonim ***** válasza:
Én is jobban elvagyok egy idősebbel,mint egy velem egykorúval.Ez mások számára esetleg kirívó eset lehet,egy gyereket egyszer ezért vittek pszichológushoz,mert idősebbekkel haverkodott.Nem tudom,hogy miért lenne baj ez!Ha idősebbekkel barátkozol az csak előny,főleg,ha a tapasztalataikat is megosztják veled.Mellesleg én is először azt hittem,hogy ez baj(hogy én idősebbekkel barátkozom),mert ilyet még nem láttam a környezetemben.De unokaöcsém is ilyen lett,ő 3 éves korában megverte a nála kisebbeket,és mindig a nagyobbakkal volt(1-2 évvel idősebbekkel)..na meg velem,14 évessel:PxĐ amikor vigyáztam rá!:D
2010. máj. 3. 21:37
 16/29 A kérdező kommentje:

21:31

Egyáltalán nem így van. Én nem vagyok népszerű.. És nem is akarok az lenni. :) Egyszerűen csak barátkozom.

2010. máj. 3. 21:50
 17/29 anonim ***** válasza:

Egyébként nekem is ez jutott eszembe,hogy:

"Na felteszek egy kérdést,akkor mindenki dicsérjen,hogy milyen érett vagyok és mennyivel okosabb vagyok mint a többi"..

Miért ne lenne normális??:O

Ebben a korban,nincs korkülömbség,egy 15 éves is lehet egy 11 éves szintjén és forditva is.

2010. máj. 3. 22:05
 18/29 anonim válasza:

Én sem tudok mást mondani, ez normális.

Most 13 vagyok, de vannak 15,16 sőt egy 21 éves barátnőm/barátom is. Egyszerűen jól érzem velük magam. Bár nekem az osztályban is megvan a helyem, szóval nem vagyok ilyen "külön lélek" :D De szerintem azért közösíthetnek ki, mert féltékenyek. Most őszintén, melyik kis sz*arossal állna szóba egy isősebb, aki ilyeneket csinál. Te lelkileg /és lehet testileg/ is érettebb vagy már a korodhoz képest.

Esetleg már azért kéne egy kicsit aggódni, hogy a "nagyok" belevisznek minden rosszba (pia, cigi..) De ez természetesen csak rajtad múlik, remélem azért van eszed. Megesik, hogy engem is néha kicikiznek, ha nem fogok kezembe egy cigit, de igazából nemérdekel. :)

Szóval mégegyszer mondom: Teljesen normális, amíg nem keveredsz el! :)

2010. máj. 5. 15:40
 19/29 anonim ***** válasza:
21:31 vagyok, és szerintem aki tudja magáról, hogy érett és normális, az nem tesz fel ilyen kérdéseket.
2010. máj. 6. 21:09
 20/29 anonim ***** válasza:

Én is sokkal jobban szeretek idősebbekkel lenni, mint a sok csököttagyú osztálytársammal. Egyszerűen nem tudok velük meglenni, annyira gyerekesek, nem lehet normálisan beszélgetni velük, és ott tartanak, hogy járnak egymással így az osztályból. És nem ez a baj, hanem hogy nekik a járás azt jelenti, hogy msn-en megbeszélik h járnak, elmondják mindenkinek, közben sz*rnak egymás fejére, és ha már nem olyan nagy szám, akkor 'szakítanak'.

(bocsi, hogy itt sztorizgatok.xD)

Válaszolva a kérdésedre: Szerintem teljesen normális. PL. Van néhány barátnőm, akik elsőre azt hitték, hogy velük egy idős vagyok (14-15 éves) , csak úgy mns-en társalgás alapján. : )

2010. máj. 8. 16:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!