Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Normális-e ez egy 12 éves...

Normális-e ez egy 12 éves lánnyal? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok, és idősebbekkel, főleg fiúkkal barátkozom. Velem egy idős barátom/barátnőm alig van, az unokatestvéremen kívül. De valahogy nem is érdekel a saját korosztályom, mert nem érzem magam velük olyan jól, mint a tőlem 2 évvel idősebbekkel. Velük sokkal jobban eltudom tölteni a szabadidőmet, mint mondjuk az osztálytársaimmal, és a legjobb barátom is 2 évvel öregebb. Nos, a kérdésem az, hogy normális-e ez?
2010. máj. 2. 21:46
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
83%
Persze hogy normális. Miért ne lenne az?:)
2010. máj. 2. 21:50
 2/29 A kérdező kommentje:
Mert emiatt, hogy idősebbekkel barátkozom, az osztály társaim teljesen kiközösítettek.. Amit én nem is bánok egyrészről, mert tényleg nem érzem velük jól magam, de az osztályfőnököm is piszkál ezért... És ezért tettem fel ezt a kérdést.. :) Köszönöm a válaszod! :)
2010. máj. 2. 21:53
 3/29 anonim ***** válasza:
79%
Ez nem olyan nagy kor különbség, hogy gondot jelentene szerintem. Valószínűleg te korábban érsz és ezért nem érzed magad jól velük.
2010. máj. 2. 22:04
 4/29 anonim ***** válasza:
84%

Az osztályfőnök ezért ne piszkálhat!!

Igen normális!

2 év az nem nagy korkülömbség,főleg ha a 14 évesek is barátkoznak veled.Akkor lenne baj ha csak te akarnál velük barátkozni.

Igen,normális.Sok gyerek van így vele,mint te.

(éppen egy 14 éves is lehet,olyan,mint egy 12 éves és ez forditva is igaz,mindenkinek más a felfogása)

2010. máj. 3. 09:57
 5/29 anonim ***** válasza:
78%
Ebbe semmi rossz nincs, sőt én is így vagyok vele mint te. Ne törödj az osztálytfőnököddel annak is pl. semmi köze sincs a barátaidhoz. Avval barátkozol akivel szeretnél ezt te döntöd el. A barátaidat csak te tudod megválogatni ezt sose feledd. =)
2010. máj. 3. 13:51
 6/29 anonim válasza:
78%
igen ez az igazság amit eddig mondtak nem piszkálhatnak ezért! És az is durva hogy ki közösitettek
2010. máj. 3. 14:00
 7/29 anonim ***** válasza:
Gondolom nem veszel részt igazán az osztály közösségi életében,és ez miatt szól az osztályfőnök.Ki lógsz a sorból,ne várd hogy ezért szeressenek,mert egyrészt a korosztályodat hidegen hagyja hogy kivel érzed te jól magad,másrészt ezzel felhívod magadra a figyelmet,és mivel olyan buták a felnőttek hogy figyelnek rád és aggódnak hogy talán valami baj van,bocsáss meg az osztályfőnöködnek hogy törődik veled.
2010. máj. 3. 14:15
 8/29 anonim ***** válasza:

semmi baj ezzel.

az osztályfőnöknek meg miköze hozzá?hate így érzed jól magad akkor csináld:)szerencsére az én osztálytársaim érettebbek mint néhány korombeli.:Damugy nekem is a legtöbb barátom 1 évvel öreggebb nálam.van aki 2-vel vagy 3-al is!:)sokkal értelmesebben lehet velük beszélni mint néhány kortársammal:)

osztálytársaid meg éretlenek ha emiatt kiközösítenek.inkább barátkoznának veled és kezdenének felnőni.:)

13/L

2010. máj. 3. 17:30
 9/29 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs veled! Sőt okosabb vagy és éretebb. Amúgy is a kor nem számít.

Én is sokkal jobban kijövök az idősebbekel, legyen az 1,2 vagy sokkal de több év. Nagyon jó barátaim vannak és ennek nincs köze a korhoz. Ha te azon az agyi szinten tartasz, mint a barátaid, legyen az 14 vagy 15, de akár 11 is annak csak örülj. Főleg ha ugyan így vannak vele

2010. máj. 3. 19:42
 10/29 A kérdező kommentje:

14:15

Nos, egyrészt én nagyon is részt veszek az osztályom közösségi életében, és sokat is teszek érte. Másrészt, az általad állított "aggódást", azt úgy fejezi ki, hogy nem enged velük barátkozni? És nem hiszem, hogy kilógnék a sorból, azzal, hogy már szinte a részük lettem.

2010. máj. 3. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!