Normális-e ez egy 12 éves lánnyal? (Bővebben lent! )
Az osztályfőnök ezért ne piszkálhat!!
Igen normális!
2 év az nem nagy korkülömbség,főleg ha a 14 évesek is barátkoznak veled.Akkor lenne baj ha csak te akarnál velük barátkozni.
Igen,normális.Sok gyerek van így vele,mint te.
(éppen egy 14 éves is lehet,olyan,mint egy 12 éves és ez forditva is igaz,mindenkinek más a felfogása)
semmi baj ezzel.
az osztályfőnöknek meg miköze hozzá?hate így érzed jól magad akkor csináld:)szerencsére az én osztálytársaim érettebbek mint néhány korombeli.:Damugy nekem is a legtöbb barátom 1 évvel öreggebb nálam.van aki 2-vel vagy 3-al is!:)sokkal értelmesebben lehet velük beszélni mint néhány kortársammal:)
osztálytársaid meg éretlenek ha emiatt kiközösítenek.inkább barátkoznának veled és kezdenének felnőni.:)
13/L
Semmi baj nincs veled! Sőt okosabb vagy és éretebb. Amúgy is a kor nem számít.
Én is sokkal jobban kijövök az idősebbekel, legyen az 1,2 vagy sokkal de több év. Nagyon jó barátaim vannak és ennek nincs köze a korhoz. Ha te azon az agyi szinten tartasz, mint a barátaid, legyen az 14 vagy 15, de akár 11 is annak csak örülj. Főleg ha ugyan így vannak vele
14:15
Nos, egyrészt én nagyon is részt veszek az osztályom közösségi életében, és sokat is teszek érte. Másrészt, az általad állított "aggódást", azt úgy fejezi ki, hogy nem enged velük barátkozni? És nem hiszem, hogy kilógnék a sorból, azzal, hogy már szinte a részük lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!