9 éves fiúnak hol veszel nadrágot?
8,5 éves a fiam.
H&M, C&A, Lidl, Takko, Tescoban a F&F között is akad néha jó. Mikor hol látok jót jó áron. Én kínaiban nem veszek sose, így nem tudom, ott milyenek vannak. A héten a H&M-ben vettem neki egy melegítőszerű szürke gumis derekű biopamut nadrágot 1500 FT-ért akciósan.
A márkás melegítőket meg a Hervisben szoktuk venni.
Farmer nadrágokat C&Aban, vászon nadrágokat Zara, Dechatlon esetleg H&M
Mostanában ing, ala atléta és egy felső ezt adom rá mert betudja gyűrni és nem fázik meg.
Mi harisnyázunk még, pedig már elmúlt 11 éves a fiam, de hajlandó felvenni a harisnyanadrágot. Abba, ha beletűri a pólót, trikót, az biztosan nem fog kilógni. Pedig vettem neki aláöltözőt, amit az apja is fel szokott venni télen, hát azt nem szereti annyira.
A nadrágokat és a harisnyákat a C&A és a H&M üzleteiben szoktuk megvenni, ha akció van, vagy kapunk kinőtteket, de azok elég le vannak strapálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!