Szólnak a tetkóért sulis orvosi vizsgálaton?
Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok és van pár eléggé látható heg a combomon, tavalyi orvosi vizsgálaton úgy oldottam meg, hogy rajzoltam rá alkoholos filccel és azt hazudtam hogy egy barátnőmnél aludtam és este összefirkált. Idén azt találtam ki hogy rajzolok oda valamit ami olyan mint a tetkó és bekenem krémmel meg lefóliázom mielőtt engem hívnak be. Nem szólhatnak ezért ugye?2016. nov. 8. 16:25
11/11 anonim válasza:
Ezt aterzem,minket is nagyon at szoktak nezni. Egyszer a pszichiatriara akartak kuldeni,mert a macskaim nagyon szetkarmoltak es ugy neztem ki,mint aki kb 20x megprobalta felvagni az eret. Ne takargasd,csak sokkal rosszabb lesz,rolam is leszedtek a hugom mesefiguras sebtapaszait:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!