Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szólnak a tetkóért sulis...

Szólnak a tetkóért sulis orvosi vizsgálaton?

Figyelt kérdés
Középiskolás vagyok és van pár eléggé látható heg a combomon, tavalyi orvosi vizsgálaton úgy oldottam meg, hogy rajzoltam rá alkoholos filccel és azt hazudtam hogy egy barátnőmnél aludtam és este összefirkált. Idén azt találtam ki hogy rajzolok oda valamit ami olyan mint a tetkó és bekenem krémmel meg lefóliázom mielőtt engem hívnak be. Nem szólhatnak ezért ugye?
2016. nov. 8. 16:25
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%

Dehogynem. :)

Tisztában vagy vele, hogy 18 év alatt csak szülői engedéllyel lehet tetkód?

Éppen ezért biztos rákérdez az orvos, hogy mégis mi a szart takargatsz.

2016. nov. 8. 16:38
 2/11 anonim ***** válasza:
98%
Minek kell hegeket takargatni?
2016. nov. 8. 16:46
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Aztán ha van heg akkor mivan? elmondod az okát miért van ott, egy régi baleset például és ennyi. Nekem 11 éves koromba hatalmas esésem volt ami végett a térdemtől hatalmas nyílt seb keletkezett, varrni kellett és a mai napig jól látható a heg. Én is régen takargattam, bár nekem iskola orvosin egyszer sem kellett a nadrágomat levennem, meg amúgy sem foglalkoztam vele. Amikor jártam torára akkor zavart hogy látszik mert ott dresszt viseltem, de ha strandon sem szégyelltem akkor azon sem. Egyedül rövidebb szoknyát nem merek felvenni emiatt. Nekem volt tetoválásom 16 évesen a vállamon. Iskola orvos tett egy megjegyzést hogy jól néz ki, meg hogy reméli nem maszek tetováló csinálta. Szülői engedélyem volt rá, anyukám engedte, apám is de az volt a feltétel hogy normális tetkó legyen. Senkitől nem kaptam negatív megjegyzést ezért pedig akkor még szigorúbban vették a tanárok ha valakinek festve van a haja, erősen van sminkelve, meg tetoválva. Nem igazán foglalkoztak vele, most manapság már 15 évesnek is van tetoválása.
2016. nov. 8. 16:49
 4/11 anonim ***** válasza:
50%

Miért szólnának? Semmi közük hozzá.

Első válaszoló meg nem tudom miért feltételezi azt, hogy a kérdező szülői beleegyezés nélkül csináltatta a tetoválását.

Azért középsulisként egyáltalán nem ritka, kirívó a tetoválás, elég sokaknak van, láttak már ilyet a nővérek is, meg az orvos is, nem értem miért kell ezen parázni.

2016. nov. 8. 16:55
 5/11 anonim ***** válasza:
90%

Bocsi, most látom, hogy nincs is tetkód, csak hegről van szó.

Azt minek takargatni? Azt hiszed te vagy az egyetlen, akinek nem tökéletes a bőre? :D Csak úgy, mint tetkót, hegeket is láttak már az orvosok eleget, relax, nem vagy különleges.

2016. nov. 8. 16:57
 6/11 anonim ***** válasza:
90%

gondolom nagy depressziójában magát vagdosta, mert az most menő...

sehogy nem kell takargatni, ha akkor nagylegény voltál mikor csináltad, akkor most is legyél az!

2016. nov. 8. 17:15
 7/11 anonim ***** válasza:
96%

Nem hiszem, én 16 éves vagyok, egyik osztálytársamnak van tetoválása :OO

De amúgy lehet az is, hogy eltakarod alapozóval, camouflage-zsal; utóbbit kifejezettne azért találták fel, hogy ilyesmiket eltakarjon.

2016. nov. 8. 20:09
 8/11 anonim ***** válasza:
88%
Nem kellett volna vagdosnod magad. Most viseld a következményeit.
2016. nov. 8. 23:19
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy miért kell takargatni, de te tudod. Azt tudom, hogy 18 év alatt ténymeg szülői beleegyezzéssel lehet csináltatni tetoválást, de mi köze van az iskolának ahoz, hogy neked van tetoválásod? Semmi!!! Szóval nyugottan csinálhatsz ilyen kamu rajzolós tetoválást :)
2016. nov. 10. 17:00
 10/11 anonim ***** válasza:

Nekem nem szóltak semmit :D

16/F

2016. nov. 13. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!