Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok hozzá,...

Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha a 14-15 éves gyereketek vizipipát kérne tőletek? Megengednétek neki?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 16:09
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:

tegnap 22:30

Rosszul tapasztalod.

Rengeteg vizipipás ismerősöm van, nagyrészük nem cigizik és nem is füvezik. Mégis imádják a pipát.

2010. máj. 9. 08:57
 42/48 anonim válasza:
26%

Én a barátnőimmel összedobtam rá a pénzt és itt szoktunk nálunk vizipipázni havonta 2×-3× és anyukám megengedi, mert legalább jól érezzük magunkat és nem piálni vagy drogozni vagyunk a városban. Egyébként felfogás kérdése a dolog..dohányt pedig csak 18éven felülieknek adnak ki a boltokban, tehát tudja, hogy mit szív a gyereke. Az én apukám erős dohányos 30 éve, és mikor leültünk kipróbálni a pipát, teljesen meglepődött, és közben rágyújtott, MERT A VIZIPIPA NEM TARTALMAZ NIKOTINT AMI A DOHÁNYOSOKNAK KELL. :DD

14/L

2010. jún. 4. 13:06
 43/48 anonim ***** válasza:
48%

2x vizipipázol az = 3 doboz cigivel...ez hülyeség...már ha beleszívsz akkor észreveszed hogy fele olyan erős sincs mint némelyik cigi...

Valamennyire káros lehet, de hogy károsabb mint a ciki, azt kétlem.Meg voltam én meg pár haverom ilyen előadásokon amit a cigiről, drogokról, alkoholról, meg a vizipipáról tartottak, és ott is elmondták hogy a vizipipa fele annyira sem káros mint a leggyengébb cigi-ennek a három napos előadásnak a végén vizsgáztunk, és kaptunk róla papírt...

És az hogy először vizipipa, aztán cigi, majd drog...nah ez ám a következtetés...gratulálok az értelmi szerzőnek, látszik meg van a színvonala...csak sajnálni tudom...attól hogy valaki vizipipázik-ami mellesleg tök jó, nem feltétlenül kezd el majd cigizni, és ha el is kezd abból nem egyenes úton következik a drogok használata...légyszi azéé gondolkozz mielőtt ilyeneket leírsz...

2010. jún. 26. 18:05
 44/48 anonim ***** válasza:

nemkéne kényesztetni még a 16 éveset sem

nemhogy 14-15

gyerek majd kinövi a hülyeséget

2010. aug. 15. 14:51
 45/48 anonim ***** válasza:

énis kértem vizipipát a szülinapomra 14/l

úgyhogy szerintem engedd meg neki

2012. jan. 25. 15:56
 46/48 mucuus. válasza:
Ha nem otthon szívja,akkor majd szívja máshol.Én is ígyvagyok vele. 15/L
2012. jan. 25. 18:42
 47/48 anonim válasza:
Egyépként meg a dohány nem adják ki 18év alatt csak a shiazót amibe tényleg nincs semmi káros.
2012. febr. 15. 13:07
 48/48 anonim válasza:

Bocsi, szerintetek az nagyon baj ha egy 12 éves lány kövekkel vizipipázik?

A kislányom barátnöjénél láttam.. (És rákérdeztem hogy ez kö -e)

2018. júl. 29. 10:55
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!