Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szülők! Mit szólnátok hozzá,...

Szülők! Mit szólnátok hozzá, ha a 14-15 éves gyereketek vizipipát kérne tőletek? Megengednétek neki?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 27. 16:09
1 2 3 4 5
 21/48 anonim válasza:
24%
Nekem van vízipipám...és igen vegyenek a gyereknek pipát ha akar...sőt legalizálják a marihuánát :D :D ......17/F
2010. máj. 4. 14:53
 22/48 anonim ***** válasza:
100%
azért egy vizipipa nem két fillér, és ha otthon tartja eléggé feltőnű is, úgyhogy ha a szülő nem engedi, azért nem olyan egyszerű beszerezni... Amúgy a vita meddő,mert kiderült már, hogy a kérdező a 14 éves gyerek, aki csak felmérte a terepet :)
2010. máj. 4. 14:57
 23/48 anonim válasza:
80%
Szerintem meg teljes mértékbe a szülő felfogásán múlik az, hogy vesz e vagy nem. Én már utána olvastam ennek a témának és egyáltalán nem olyan káros mint a cigaretta. Nikotintartalma elenyésző, a többi káros anyagot pedig a víz leszűri. A dohány se olyan mint a cigié. Ez tartalmaz ízesítőszereket, meg egyéb más adalékanyagokat, de nem olyan mint a cigaretta. És az, hogy rászoktat a cigire, az azon is múlik, hogy milyen sűrűn szívja. Szerintem jobban jár ha megveszi, mert ha nem, akkor titokba fogja csinálni és az se lesz jobb.
2010. máj. 5. 16:45
 24/48 anonim ***** válasza:
3%
Ha azt hiszed nem marihuánát fog szivni belőle,nagyot tévedsz...de vegyél csak.
2010. máj. 7. 13:26
 25/48 anonim ***** válasza:
87%

Miért szívna marihuánát?

A vízipipába ízesített dohányt tesznek, ettől különleges. Nem attól, hogy drog van benne.

Annyira bírom, amikor olyanok irkálnak hülyeségeket, akik nem is fogtak még a kezükben pipát soha...

2010. máj. 7. 13:28
 26/48 anonim ***** válasza:

Hát mi kiakadtunk amikor a nővérem a fia 16. szülinapjára vizipipát vett! Az egész család hüléynek nézte. De Ő szabad felfogású gyereket nevel. Az a gyerek ha nem kapja meg amit akar, akkor egyből balhé van. Lányokat hordott fel 15 évesen éjszakára magához, az anyja meg egy vállrándítással elintézte: vett neki kotont és közölte, hogy inkább otthon dugjon mint az utcán!

A gyerek most 21 éves drogfüggő, az anyja veszi neki :-(, ja és van egy 3 éves lánya egy csajtól aki 8 évvel idősebb nála.

2010. máj. 7. 13:32
 27/48 anonim ***** válasza:
81%

14-15 éves gyereknek nem a vizipipa való.

17-18 éves korára szerintem már simán belefér.

Aki pedig azt mondja, hogy a vízipipa olyan káros, vagy károsabb, mint a cigi, az egyszerűen képtelen gondolkodni, vagy többször is megbukott kémiából. Vagy csak szimplán hülye.

A vízipipába marihuánát rakni felesleges, legalább a 80%-a kárba megy, pénzpazarlás. És a vízipipától nem fulldokolsz és nem leszel olyan írtó büdös, mint a cigitől. Ennyit erről.

2010. máj. 7. 13:58
 28/48 anonim ***** válasza:
100%

Utána olvastam, nem kaphat. Azért azt remélem, hogy volt olyan jó a nevelésem, hogy nem is kér :-)

[link]

egy 17 és 15 éves kamasz anyukája

2010. máj. 7. 14:05
 29/48 anonim ***** válasza:
100%

ma 13:28

A vizipipából ponthogy sokkal-sokkal jobban lehet füvet szívni, mint a tekerésből, mert amíg a tekerésnél elég a fű és a dohány gyorsan (ezért is adják mindig körbe, hogy addig se égjen feleslegesen) addig a vizipipiába nem ég el a dohány, de a hőfog elegendő ahhoz, hogy a THC kipárologjon belőle.

Egyszerűen rámorzsolják a standard ízesített vizipipadohány tetejére (mert ott magasabb a hőfok) a füvet és már lehet is szívni. Egy adag fű a normál cigiben ~ 2-3 perc alatt elmegy, addig a vizipipában 30-40 percig használható és sokkal több anyag szívódik fel belőle.

Ettől függetlenül itthon a vizipipások 95%-a NEM DROGOZÁSHOZ vette a vizipipát, hanem normál dohányt szív (én is azt szívok), így igazad van abba, hogy nagy butaság a drogozással összekötni a vizipipát.

De ettől még nagyon is alkalmas a vizipipa füvezésre. Haverom pár éve 15G-t is elszívott egy hónapban (egyedül), amíg tekerte a cigit. Aztán vettem neki egy vizipipát, mostmár 7-8G-t szív "csak" havonta és azt mondja ugyan olyan "jól" van tőle.

2010. máj. 7. 14:19
 30/48 anonim ***** válasza:

ma 14:19

Igaz, ezt nem tudtam. De inkább arra a tévhitre akartam felhívni a figyelmet, hogy a vízipipából nem jellemző, hogy füvet szívnának

2010. máj. 7. 15:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!