Mit tegyek? Egy 14 éves lány
14 éves lány vagyok,és van egy srác akivel igen jóban vagyunk,már mondhatni hogy járunk,de sajnos nem merem elmondani a szüleimnek:(Félek hogy haragudnának...Ti engednétek,hogy a 14 éves lányotok randizzon egy sráccal? És szerintetek el merjem mondani?És nyugodtam haza hozhatnám?
Köszi előre is!
A kérdésedre NEM!!Szerintem ne mutasd be a szüleidnek,mert ha hozzá mennél,és a szüleid tudnának róla,akkor nembiztos hogy elengednének.De ha nagyon el szeretnéd mondani,akkor mutasd be milyen rendes,és hogy nem akar semmi OLYAT(reméljük)
remélem segíthettem:)
Hello!
Hát én 13 vagyok...Van egy olyan barát szerűségem. És Én elmondtam Anyuéknak , de nem voltak kiakadva. Igaz Mi ezzel a sráccal már elsős korunk óta ismerjük egymást (1 osztályba is jártunk/unk). Szóval Ők ismerik Őt. Nincs nagyon ellenükre a dolog, mert tudják, hogy ha tiltanak akkor csak csinálni fogom már azért is :D. Szóval szerintem nyugodtan mond el nekik és vidd is haza. Anyukád biztosan örülni fog neki, mivel látja majd, hogy Te őszinte vagy és szeretnéd, hogy megbízzanak benned. persze Apukád majd félteni fog de ez természetes.
Üdv: Genna
Ja igen azt elfelejtettem oda írni hogy nem kellenek ilyen idióta "terhes vagy" szövegek...Köszz..
Második köszi:)
Amugy mi évfolyam társak vagyunk azzal a sráccal...
én 30 éves vagyok, még pici a babám, de biztos nem haragudnék ha 14 évesen járna valakivel. Persze ennek a te helyzetedhez semmi köze, hiszen nem ismerem a szüleid hozzáállását, a kapcsolatotokat, stb..
De szerintem 14 évesen ez már természetes dolog, semmi rossz nincs benne és nem értem azokat a szülőket, akik ezért haragudnak...
Én emlékszem, általános negyedikes voltam, amikor először jártam valakivel :) Faluibeli a srác, egyidősek vagyunk. Arra nem emlékszem, hogy ő járt-e nálunk, de én voltam náluk "strandolni", jó nagy medencéjük van, anya elengedett, és amúgy is ott voltak az ő szülei is. Nálunk akkor a járás annyit jelentett, hogy sokat beszélgettünk, meg mindig hazakísért, meg fogta a kezem :) És amikor írt szerelmeslevelet, anyukám fogalmazta meg a választ, nekem csak át kellett írnom :) (akkoriban kicsit nyersen fogalmaztam, anya finomított rajta)
Végül is azt akartam ezzel mondani, hogyha olyan jó a kapcsolatod anyukáddal, mint nekem az enyémmel, akkor bátran elmondhatod :)
23/L
El mondtam :)
Nagyon jól viselte:)aranyos volt meg minden,apukám kicsit féltett de hát az apukák ilyenek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!