Ti beengednétek a budapesti Árkádba a 13 éves lányotokat?
??? Miért ne mehetne be egy bevàsàrlóközpontba?
Vagy az a kérdés a BE alatt,hogy pl nem pestről jönne?
Pontosìthatnàl.
Nem értem a kérdést... Miért ne engedném el??
Valami fura szektához tartoztok, vagy miért merült fel egyáltalán, hogy ne engedd el?
A nem messze mit jelent? Ismerős pesten?
Mert egy 2 óràs 6 àtszàllàsos útra,úgy hogy életében nem jàrta arra nem engedném el. De ha ismerős a terep többen mennénel, akkor nagyon alapos eligazìtàs( biztonsàgi szabàlyokból) elengedném.
Ahogy írod, több lány megy együtt. Napközben, ha nem késő este jönnek haza, semmi baj nem lehet. Nyilván van telefonjuk, ha gond van, tudnak hívni (pl el van terelve a busz, nem jár a metro, így merre kell menni).
Kezd felnőni, kell, hogy hagyd önállósodni.
Egy 13 és 15 éves lány anyja
Én 13 éves koromban rengeteget jöttem mentem Budapesten a nálam egy évvel idősebb barátnőm társaságában (mi akkor az agglomerációban laktunk, egy közeli kisvárosban, de a barátnőm pesti volt). Nem volt semmi gond, vigyáztunk magunkra.
Valószínűleg én is félteném az ennyi idős lányom, de hidd el, nem lesz semmi gond, többen mennek együtt, vigyáznak egymásra,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!