Szülők! Mennyi időre engednétek el a 18 éves lányotokat külföldre?
18 evesen, felnottkent nem kertem engedelyt.
Akkor mentem ki babysitternek.
En 18 evesen mentem ki angliaba (au pair), ott voltam 4 evig. Utana spanyolorszagba koltoztem 2 evre (pincerno). Majd hazamentem egyetermre, utana spanyolba visszamentem mesterkepzest meg a doktorit csinalni.
Anyukam feltett az elejen, ami normalis, de tudta kint sokkal tobb eselyed van munkara, nyelveken tanulsz, raadasul 2 het nem valami sok. Onkentes tabor mondjuk mas, menekultekkel foglalkoznal?
Én 18 évesen Dániában vagyok a barátommal, egyetemen. A szüleim nem azok a laza arcok, de nagyon segítőkészek voltak, belátták, hogy ez nekem a legjobb, és kiköltöztettek. Féltenek, de beszélünk minden nap Skype-on, biztonságban tudnak saját albérletben, egy remek egyetemen.
Próbálj utánanézni, szerezni valakit aki már volt itt és tőle őszintén megkérdezni, miket tapasztalt, ha jófej, még a szüleiddel is beszél neked. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!