Szülők! Mit tennétek, ha egy ilyen szituációban látnátok a 13 éves lányotokat?
Tegnap reggel a lányom megkérdezte,hogy elmehet-e a barátnőivel pizzázni,beszélgetni a városba,amire igen-t mondtam.Erre mit ad a sors,jövök haza munkából,és a buszablakból láttam,ahogy a lányom épp csókolózik egy fiúval.Nem volt jó érzés így látni,de nem is ez aggaszt a legjobban,mert már kezd benne lenni a korban,hanem az,hogy hazudott nekem!Már fel lett világosítva,beszéltünk vele ilyesmiről,és mondtam neki,hogy Én,és az Apja megengedjük,hogy legyen barátja,csak kettő kérésünk volt:mondja meg,ha vele akar találkozni,ne vezessen félre minket és egy idő után,mikor már mélyebb a kapcsolatuk,mutassa be nekünk.Hát ez nem így történt!
Most teljesen tanácstalan vagyok,hogy mit tegyek.Ha a ti ilyen korú lányotokkal történt volna ilyen,mit tennétek?
Én is elmondanám neki, hogy tudok róla.
De azért valami csak nem stimmelhet köztetek, vagy a kommunikációtokban, ha mégsem mondta el, az engedélyetek ellenére.
Lehet, hogy nem találja az alkalmat a beszélgetésre? Vagy nem komoly? Én sem jártam mindenkivel, akivel csókolóztam...
Én elmondanám hogy láttam, és tudom hogy hazudott, valamint hogy csalódtam benne, amiért engedtem, de mégsem tartotta magát az egyszerű kérésemhez, és ezentúl máshogyan fogok hozzáállni.
Itt nem arról volt szó hogy tiltjátok, mert nem,itt csakis ő a hibás amiért hazudott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!