Szülők! Mit tennétek, ha egy ilyen szituációban látnátok a 13 éves lányotokat?
Tegnap reggel a lányom megkérdezte,hogy elmehet-e a barátnőivel pizzázni,beszélgetni a városba,amire igen-t mondtam.Erre mit ad a sors,jövök haza munkából,és a buszablakból láttam,ahogy a lányom épp csókolózik egy fiúval.Nem volt jó érzés így látni,de nem is ez aggaszt a legjobban,mert már kezd benne lenni a korban,hanem az,hogy hazudott nekem!Már fel lett világosítva,beszéltünk vele ilyesmiről,és mondtam neki,hogy Én,és az Apja megengedjük,hogy legyen barátja,csak kettő kérésünk volt:mondja meg,ha vele akar találkozni,ne vezessen félre minket és egy idő után,mikor már mélyebb a kapcsolatuk,mutassa be nekünk.Hát ez nem így történt!
Most teljesen tanácstalan vagyok,hogy mit tegyek.Ha a ti ilyen korú lányotokkal történt volna ilyen,mit tennétek?
Engem anno amikor hazugságon kaptak csak rávezettek arra hogy magamnak mondok ellent.szoval egyik mondatom üti a másikat.es csak egy lesütött szemet/tekintetet kaptam.sem lelki ömlengést sem letolást ami abban a korban abszolut nem is hiányzott volna.később megertettem milyen csunya dolog a szülői bizalmat kihasználni.es bűntudat van.de ehhez érni kell.
Szerintem igy volt helyes.legalábbis nekem a hátam közepére nem hiányzitt volna nagybeszélgetés a szüleimmel a padikrol kamaszon.
nekem 16 évesen volt az első csókom és kapcsolatom. nem mertem elmondani otthon, mert egyszerűen úgy éreztem sosem jön ki rá a lépés,vártam,hogy rákérdezzenek majd.
utólag látom,hogy hülyeség. de lehet ő is így gondolkozik. próbálj rákérdezni,hogy tetszik -e neki valaki, mi a helyzet a fiúkkal stb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!